Swedish Speaking Customer Support Advisor to Barcelona

Posted 14 March 2022
LocationValencia
DisciplineIT
Reference32043
Gabriella Franzén

Job description

Har du ett intresse för teknologi och vill jobba i soliga Barcelona?

Vi söker just nu svensktalande personer som vill jobba med tekniskt kundsupport i Barcelona, Spanien. Vi ser efter dig som vill bli en del av ett växande team som jobbar med branschledande tekniska lösningar. Ditt ansvar är att ge kunder högklassig service och lösa tekniska problem på ett effektivt sätt.

Om företaget
Vår partner är ett stort outsourcing-bolag som jobbar med världskända varumärken inom den tekniska sektorn. Med över 8000 anställda på 62 olika destinationer är företaget en perfekt arbetsgivare för dig som vill utvecklas och skapa en karriär inom ett stort internationellt företag.

Barcelona
Barcelona är en vacker stad som ligger i hjärtat av Katalonien i Spanien. Du jobbar i en dynamiskt miljö med många andra skandinaviska kollegor samtidigt som du får uppleva den fina kulturen. Barcelona är en vacker stad och är huvudstaden i regionen Katalonien i Spanien. Staden är känd för sin konst och fina arkitektur, och givetvis fotboll. Barcelona har 1,6 miljoner invånare och staden har både stadsliv och strandliv på samma gång. Detta är en av många skäl till att Barcelona har blivit mycket populärt de senaste åren. Det är heller ingen hemlighet att Barcelona har ett fantastiskt uteliv och goda shoppingmöjligheter.

 

Dina arbetsuppgifter

 • - Upprätthålla kundrelationer via produktsupport via telefon

  - Ge kunderna offerter och produktkunskap

  - Effektivt hantera alla inkommande incidenter

  - Samla in information från kunder, felsöka tekniska problem

 

Din kompetens och erfarenhet

 • Flytande engelska och svenska i skrift och tal
 • Goda datorkunskaper
 • Möjlighet att genomföra och hantera förändringar i processer
 • Ansvarstagande och kan arbeta självständigt
 • Bra kommunikationsförmåga, lagspelare, flexibel och stresstålig

 

Företaget erbjuder dig

Omfattande utbildning av marknadsledande produkter, personutvecklingsprogram och mentorskap för att utveckla din kompetens

Goda karriärmöjligheter

Plats: kontor i centrum av Barcelona

Heltidsanställning och arbete i skift: 39 h/vecka

Startdatum: Så snart som möjligt, flexibelt


 

Intresserad av att utveckla din internationella karriär i soliga Barcelona? Ansök genom att skicka in ditt engelska CV idag, så tar vi kontakt inom kort för att berätta mer om möjligheten!

 

Om Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag fokuserat på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.

Nordic Jobs Worldwide är störst i Norden på språkrekrytering, med kontor i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta och Lissabon. Vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger i hela världen. Vi har hjälpt över 3000 personer att hitta sitt drömjobb med våra 300+ partners i över 30 olika länder.