Swedish Speaking Back Office Support Advisor for an up and coming Automotive Company

Posted 02 May 2022
LocationMaastricht
Discipline BPO
Reference35290
Ida Hardarsson

Job description

Har du ett intrese stort för elbilindustrin och teknik? Är du redo att börja en karriär i ett expanderande, nytänkande bilföretag som är med och formar framtidens bilindustri? Då har vi rätt möjglihet för dig i Maastricht som Back Office Support Agent!

Vår partner arbetar just nu på uppdraget att för evigt förändra bilindustrin. Vi är en generation som kräver smidiga, enkla och hållbara valmöjligheter. Det är i vår partners DNA att vara framåt och att våga, de utmanar sig själva konstant för att ge deras kinder den fulla friheten att ta sig vart de vill precis när de vill.

De grundades i Göteborg 2016 och har sedan dessa haft en kontinuerlig och snabb tillväxt på marknaden. De har verksamheter i Nederländerna, Belgien, Tyskland, Spanien och Sverige.

De har haft stor framgång och tar marknaden till nästa nivå genom att använda ”direkt till kund”-modell. Detta i kontrast till den traditionella återförsäljar-modellen. Det innebära att den administrativa biten av att äga en bil blir transparant, ärlig och fri från krångel samtidigt som upplevelsen blir smärtfri och positiv. De ger dig en bil, tar hand om försäkring, underhåll etc.

Majoriteten av kunderna har et månadsbaserat medlemsskap vilket ger dem mer frihet om deras finansiella situation skulle förändras och de inte längre har möjlighet att finasiera deras medlemsskap. Då kan de bara avsluta medlemsskapet, vilket är idealt, speciellt i en tid med osäkra omständigheter som kan vara avgörande för bilägare.

Vår partner beskriver sig enligt följande; "This isn't a conventional car company. We're a new global brand that focuses on the need of the connected generation, sustainability, and a hassle-free customer experience."

 

Om positionen

De primära aktiviteterna är relaterade till områdena "order-to-delivery" samt ett support efter försäljning (betalningar / extra avgifter / kompensationer). Du skulle lyckas i rollen om du är en positiv lagspelare som är redo för en utmaning. Du måste kunna anpassa dig till nya situationer som kommer att uppstå och vara redo att trivas i en ständigt föränderlig arbetsmiljö. Du är också bekväm med att arbeta med flera system och en multitasking-stjärna.

Som Back Office Support Advisor kommer du att:

 • Agera som andra linjens support för våra förstahands sales advisors och guida kunderna genom deras resa med företaget
 • Hantera flera specialiserade och administrativa back-end-uppgifter relaterade till orderhantering, försäkring, betalningsprocess, skadehantering, GDPR etc.
 • Fungera som en förbindelse mellan flera interna och externa intressenter
 • Engagera dig i problemlösning och processförbättring
 • Och några andra roliga uppgifter när de kommer upp (okej, kanske mer än några få... men det är den roliga delen av ett växande företag!)

 

Arbetstider: 9-18 (måndag-fredag) inkl. rast

Denna position erbjuder ett hybridalternativ att arbeta 50% hemifrån i Nederländerna och 50% från kontoret i Maastricht.

 

Kvalifikationer

 • Minst ett års erfarenhet av att arbeta som kundtjänstagent eller liknande jobb
 • Erfarenhet in finans och ekonomi är en fördel
 • Flytande kunskaper i svenka språkte, i tal och skrift
 • B1/C2 kunskaper i engeksla språket
 • Stor uppmärksamhet på detaljer
 • Ett BRA servicetänkande
 • En gymnasieutbildning eller högre
 • Goda datorkunskaper
 • Pingisfärdigheter uppskattas men är inte obligatoriska (ja, sporten)
 • Bor i /runt Maastricht eller villig att flytta till detta område

 

Förmånder och fördelar med denna tjänst

De har alla grundliga förmpner på plats, så som pension, försäkring samt friskvårdsbidrag ets. MEN det är inte anledningen till varför du ska välja just dem....Du vill arbeta hos dem på grund av följande:

 • Var en del av en positiv och härlig kultur med hög teamkänsla. Människor tycker verkeligen om sina team och kommer överens med kollegor. Det finns en löparkubb om du tycker om det, Mario Kart turneringar, dansklasser på lunchen, After Works etc.
 • Var en del av att skapa något nytt som aldrig gjorts förut. Det är ett omväxlande tempo och du har aldrig tråkigt.
 • Få det bästa av två världar: En start up-atmosfär med stöd från en etablerad organisation.
 • Gör skillnad. De är ett lärande team med platt hirarki, så allt du tillför har en direkt påverkan!
 • Var en del av ett globalt team som representeras av mångfald med kollegor från 26 olika länder och en 50/50 könsfördelning

Vår partner är inte intresserad av en strikt hirarki, utan de värderar samarbete, kreativitet och att utmara normer. De förespråkar en kultur av personlig utveckling och karriärutveckling. Om du är en tänkare som värderar att vara öppen, personlig och utmanande, då skulle du passa pergekt hos vår partner. Generellt anser de att fantasi är percis lika viktigt som expertis, och att instinnkt kan vara lika värdefullt som erfarenhet!

 

Nordic Jobs Worldwide 

Nordic Jobs Worldwide är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag fokuserat på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.

Nordic Jobs Worldwide är störst i Norden på språkrekrytering, med kontor i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta och Lissabon. Vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger i hela världen. Vi har hjälpt över 3000 personer att hitta sitt drömjobb med våra 300+ partners i över 30 olika länder.