Swedish Speaking Back Office Support Advisor for an up and coming Automotive Company

Posted 2. toukokuuta 2022 21.09
LocationMaastricht
Job type Permanent
DisciplineBPO - Liiketoimintaprosessien ulkoistamispalvelut
Reference35290
Sarah Galler

Job description

Har du en passion för bil/fordonsindustrin? Är du en organisation och multitasking pro? Är du redo att börja din karriär i ett innovativt bilföretag som formar framtiden och växer snabbt?  Talar du svenska? Då har vi rätt möjlighet för dig!

Vår partner har som mål att förändra mobiliteten för alltid. Vi är en generation som längtar efter problemfria alternativ som är flexibla, enkla och hållbara. I deras företag ligger det i deras DNA att vara djärva, och de utmanar ständigt sig själva för att ge sina kunder fullständig frihet att röra sig när och var de vill. De grundades 2016 i Göteborg och har vuxit i snabb takt sedan dess. De har filialer i Nederländerna, Belgien, Tyskland och Sverige. 

De har stor framgång och de byter upp marknaden genom att använda direkt-till-konsument-försäljningsmodellen, i motsats till den traditionella återförsäljarmodellen. Det innebär att göra upplevelsen av att ha en bil problemfri genom att ta över den administrativa delen av att äga en bil. De ger dig en bil, tar hand om försäkringen för bilen, underhållet etc.

De flesta av kunderna har ett månatligt baserat medlemskap som också gör det möjligt för dem att ha mer frihet om deras ekonomiska situation förändras och de inte längre kan finansiera medlemskapet då kan de avbryta det. Detta möjliggör fullständig flexibilitet vilket är idealiskt, särskilt under dessa osäkra tider.

De beskriver sig själva så här "Det här är inte ett konventionellt bilföretag. Vi är ett nytt globalt varumärke som fokuserar på behovet av den anslutna generationen, hållbarhet och en problemfri kundupplevelse."

Jobbet innebär

De primära aktiviteterna är relaterade till områdena "order-to-delivery" samt ett support efter försäljning (betalningar / extra avgifter / kompensationer). Du skulle lyckas i rollen om du är en positiv lagspelare som är redo för en utmaning. Du måste kunna anpassa dig till nya situationer som kommer att uppstå och vara redo att trivas i en ständigt föränderlig arbetsmiljö. Du är också bekväm med att arbeta med flera system och en multitasking-stjärna

Som Back Office Support Advisor kommer du att:

 • Agera som andra linjens support för våra förstahands sales advisors och guida kunderna genom deras resa med företaget
 • Hantera flera specialiserade och administrativa back-end-uppgifter relaterade till orderhantering, försäkring, betalningsprocess, skadehantering, GDPR etc.
 • Fungera som en förbindelse mellan flera interna och externa intressenter
 • Engagera dig i problemlösning och processförbättring
 • Och några andra roliga uppgifter när de kommer upp (okej, kanske mer än några få... men det är den roliga delen av ett växande företag!)

 

Arbetstid 9-18 (måndag-fredag) inkl. rast

Denna position erbjuder ett hybridalternativ att arbeta 50% hemifrån och 50% från kontoret.

 

Deras framtida teamkollega ska ha

 • Minst två års erfarenhet av att arbeta som kundtjänstagent eller liknande jobb
 • Stor uppmärksamhet på detaljer
 • Ett BRA servicetänkande
 • En gymnasieutbildning eller högre
 • Goda datorkunskaper
 • Du är (nästan)infödd svensktalande (C1/C2)
 • En utmärkt behärskning av det engelska språket
 • Pingisfärdigheter uppskattas men är inte obligatoriska (ja spelet)
 • Bor i /runt Maastricht eller villig att flytta till detta område
 • Prioritet kommer att ges till dem som kan börja tidigare, med vårt tidigaste startdatum den 1 november.

Fördelarna och fördelarna med detta jobb

Visst, de har alla grunder på plats som pension och försäkringar samt friskvårdsbidrag etc. Men det är inte anledningen till att du väljer dem ... Du vill arbeta med dem eftersom du kommer att:

 • Bli en del av ett globalt och mångsidigt team, med lagkamrater från över 26 länder och en 50/50 könsuppdelning
 • Var en del av en rolig arbetskultur med hög laganda. Folk tycker verkligen om sina lag och kommer bra överens med sina lagkamrater. Det finns en löparklubb om man håller på med sånt, Mario Kart-turneringar, lunchdanspass, after work-träff etc.
 • Var med och skapa något nytt som aldrig har gjorts tidigare. Tempot är högt och det är aldrig tråkigt!
 • Få det bästa av två världar: en start-up atmosfär med stöd av en etablerad organisation
 • Gör skillnad. De är ett magert team med en platt hierarki, så varje bidrag har en direkt inverkan!

Vår partner är inte i strikt hierarki, men de gillar samarbete, kreativitet och människor som utmanar normer. De har odlat en kultur av personlig utveckling och rolltillväxt. Om du är en originell tänkare som värdesätter att vara öppen, personlig och utmanande, kommer du att passa in. I allmänhet, De tror att fantasi är lika viktigt som expertis, och instinkt kan vara lika värdefullt som erfarenhet!

 

Nordic Jobs Worldwide 

Nordic Jobs Worldwide är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag fokuserat på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.

Nordic Jobs Worldwide är störst i Norden på språkrekrytering, med kontor i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta och Lissabon. Vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger i hela världen. Vi har hjälpt över 3000 personer att hitta sitt drömjobb med våra 300+ partners i över 30 olika länder.