Swedish-speaking Travel Support Representative To Sofia, Bulgaria!

Posted 9. syyskuuta 2022 03.09
LocationSofia
Discipline BPO - Liiketoimintaprosessien ulkoistamispalvelut
Reference35784
Maja Andersson

Job description

Släpp lös din reslust: Gå med i vårt team som en svensktalande reseagent i Bulgarien!

Redo att ge dig ut på ett reseäventyr? Sök jobb hos vår kund och få chansen att jobba som svensktalande reseagent i hjärtat av Europa!

 

Brinner du för resor, redo att utforska nya horisonter och hjälpa andra att skapa oförglömliga minnen? Du behöver inte leta längre! Vår kund, ett välkänt namn inom resebranschen, söker begåvade svensktalande reseagenter till deras dynamiska team. Gör dig redo för en spännande resa där din expertis och kärlek till resor kommer att lysa!

 

Din roll:

Som reseagent kommer du att vara den ultimata guiden för resenärer och hjälpa dem att skapa oförglömliga upplevelser. Oavsett om det är att hitta det perfekta hotellet, ordna flyg eller föreslå spännande aktiviteter, kommer din kunskap och entusiasm att göra varje kunds resa extraordinär. Använd dina exceptionella kundservicekunskaper för att ge personliga rekommendationer och säkerställa en sömlös resebokningsprocess.

 

Varför välja vår kund:

  • Fantastiskt flyttpaket: Vår kund tror på att ta hand om sina anställda. Njut av ett flyttpaket som inkluderar 14 nätter i ett hotell i stadens centrum med frukost ingår. De kommer också att ersätta dina resekostnader och ge en förskottslön på 540 EUR netto på begäran, vilket gör din övergång smidig och bekymmersfri.
  • Dedikerad flyttexpert: En dedikerad flyttexpert finns där för att stödja dig varje steg på vägen. Från att träffa dig på flygplatsen till att hjälpa till med lägenhetsjakt, kommer de att se till att du känner dig hemma i din nya stad. Med deras tillgänglighet 24/7 har du sinnesfrid att veta att någon alltid är där för att hjälpa.

 

  • Flexibla arbetsalternativ: Välj mellan att arbeta från kontoret i Sofia eller njut av flexibiliteten med hemarbete var som helst i Bulgarien. De värdesätter balans mellan arbete och privatliv och ger en stödjande miljö som gör att du kan utmärka dig i din roll samtidigt som du tillgodoser dina personliga behov.

 

  • Karriärtillväxtmöjligheter: Vår kund är en ledande aktör inom resebranschen och erbjuder oändliga möjligheter till karriärutveckling. Dra nytta av utbildningsprogram, workshops och mentorskapsmöjligheter för att förbättra dina färdigheter och klättra på framgångsstegen.

 

  • Inspirerande teammiljö: Gå med i ett team av reseentusiaster som delar din passion. Samarbeta med likasinnade individer, utbyta reseberättelser och främja livslånga vänskap. De värdesätter mångfald och skapar en inkluderande arbetsplats där allas röster hörs och uppskattas.

 

Förkunskapskrav:

  • Flytande svenska och utmärkt engelsk kommunikationsförmåga.
  • Stark kundserviceorientering och en genuin kärlek till resor.
  • Exceptionella interpersonella och kommunikativa färdigheter för att bygga rapport med kunder.
  • Förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team, vilket ger utmärkta resultat under press.
  • Goda datorkunskaper och förmåga att snabbt anpassa sig till nya mjukvarusystem.

Börja ditt äventyr och förvandla din passion för resor till en givande karriär. Ansök nu om att bli en svensktalande resebyrå och var en del av vår spännande resa!

 

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag fokuserat på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.

 

Nordic Jobs Worldwide är störst i Norden på språkrekrytering, med kontor i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta och Lissabon. Vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger i hela världen. Vi har hjälpt över 3000 personer att hitta sitt drömjobb med våra 300+ partners i över 30 olika länder.