Norwegian-speaking Customer Support Agents to Crete

Posted 15 July 2024
LocationCrete
Discipline BPO - Liiketoimintaprosessien ulkoistamispalvelut
Reference34635
Rannei Nordbø

Job description

Hva tenker du på når du hører ordet Kreta? Tenker du også på kjente strender, behagelig klima hele året og fantastiske gyros restauranter i hvert gatehjørne? Vår klient utvider, og ønsker deg med på laget som kundeservicerådigver! 

Drømmer du om å jobbe i en varm og solfylt atmosfære med vakre strender og fantastisk mat? Da kan Kreta være stedet for deg! Vår klient tilbyr spennende jobbmuligheter i ulike sektorer som turisme, kundeserviceog teknologi. Som en av de mest populære turistdestinasjonene i Europa, har Kreta et voksende arbeidsmarked med mange muligheter for deg som søker nye utfordringer. Opplev den rike kulturen og historien, nyt deilig mat og opplev en livsstil som er avslappet og innholdsrik. Søk nå og bli en del av det greske samfunnet! 

 

Hva vil du jobbe med? 

Kundestøtte via innkommende telefonsamtaler, e-post og chatter hvor du analyserer økonomiske problemer som bankoverføringer og internettkjøp på en rask, engasjert og pedagogisk måte løser kundens utfordringer av både enkel og komplisert karakter. Du vil sørge for at kundenes behov blir dekket, og at du møter behovene deres med en positiv og løsningsorientert innstilling. Det vil ikke forekommer mersalg i denne stillingen.  

 

Om bedriften 

Vår klient er en global ledende leverandør av kundeservice og tekniske støttetjenester. Selskapet har hovedkontor i Athen, Hellas og har en imponerende portefølje av kunder fra ulike bransjer som teknologi, finans, helsevesen og detaljhandel. Klienten vår tilbyr en bred rekke tjenester, inkludert kundeservice, teknisk support, salg, markedsføring og mer. Med et talentfullt team av profesjonelle og høyt kvalifiserte medarbeidere, tilbyr de enestående tjenester og løsninger som hjelper kundene med å nå sine forretningsmål. Selskapet har et engasjement for kontinuerlig opplæring og utvikling av ansatte og har et dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø som er fokusert på å levere enestående kundeserviceopplevelser.  

  

Vi søker deg som: 

 • Er fylt 18 år. 
 • Er flytende i norsk og engelsk (tale og skrift). 
 • Har grunnleggende datakunnskaper. 
 • Er serviceorientert, profesjonell og grundig men også ansvarsbevisst, målrettet, stressbestandig og liker problemløsning. 
 • Er fleksibel, tilgjengelig og klar til å jobbe her i minst 12 måneder. 

Selskapet tilbyr: 

 • Betalt fly til Kreta, Chania 
 • Betalt leilighet i hele ansettelsesperioden  
 • 14 månedslønn per år (2 bonuslønninger) 
 • Bonus- og provisjonsmuligheter i tillegg til grunnlønnen 
 • Nordisk ledelse 
 • Prisbelønt selskap - "Great place to work"  
 • Kundetilpasset opplæring  
 • Personlig utvikling og utviklingsmuligheter i selskapet   
 • Personalaktiviteter, arrangementer og et fantastisk aktivitetsrom med mulighet for trening, bordtennisbord og underholdning.  
 • Arbeidstid: mandag - fredag: 09.00-18.30 og helger: 09:00-17:30, 8 timers dager, 5 dager i uken
   

Om Kreta:  

Kreta er den største og mest folkerike av de greske øyene, og er kjent for sin naturlige skjønnhet, rike historie og kultur. Øya ligger i det østlige Middelhavet og er en av de mest populære turistdestinasjonene i Europa. Kreta er hjemsted for en rekke historiske og arkeologiske steder, inkludert Knossos-palasset, som er en av de største og mest betydningsfulle arkeologiske stedene i Hellas. Øya har også en variert natur med fjellkjeder, uberørte strender og klare turkise farvann. Kreta er også kjent for sin matkultur, med deilig lokal mat og vin, inkludert fersk sjømat og tradisjonelle kretensiske retter. Øya har en unik og autentisk atmosfære som gjør at besøkende ønsker å komme tilbake år etter år 

  

Vil du realisere drømmen om å bo og jobbe i utlandet - Benytt muligheten og send inn din søknad i dag! Vår klient jobber med mange kjente merker og gir våre ansatte en fantastisk mulighet til å utvikle seg både innen kundebehandling, salg og ledelse. 

Intervjuer holdes fortløpende. 

 

Nordic Jobs Worldwide 

Nordic Jobs Worldwide is a professional Nordic recruitment company focused on connecting candidates from Sweden, Finland, Norway, and Denmark with businesses from all over the world.  

Nordic Jobs Worldwide is the largest language recruitment agency in the Nordic region, with offices in Oslo, Tallinn, Malaga, Malta, and Lisbon. We match the most exciting jobs with Nordic talent worldwide. We have helped over 3000 people find their dream job with our 300+ partners in over 30 countries.