Norwegian Speaking Senior Agents or Team Leader to Fuengirola

Posted 3. kesäkuuta 2022 00.08
LocationFuengirola
Job type Permanent
DisciplineBPO - Liiketoimintaprosessien ulkoistamispalvelut
Reference35416
Wilde Karlsen

Job description

Har du erfaring innen noen års erfaring innen kundeservice eller teamledelse og ønsker å være med på etablere Freska’s nye kundeserviceteam i Fuengirola? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Litt om din rolle i selskapet

Som senior kundeservicekonsulent eller Team Leder for kundeserviceteamet i Freska er ditt hovedmål å sørge for teamets suksess og for at den daglige operasjonen blir lykkes. Du vil i denne rollen lede og coache teamet, ha administrative oppgaver og videre utvikling av teamet. Kort sagt er det avdelingens ansvar å sørge for kundene får levert tjenesten de bestiller, at våre kollegaer i felten blir godt ivaretatt og får støtte med de utfordringene de opplever i hverdagen. Du vil spille en viktig rolle i at denne oppgaven.

Arbeidsoppgaver

Som team leder i Freska vil du ha ansvaret for arbeidsplanen til teamet og koordinere mellom de ansatte for at timeplanen skal gå opp.

Eksempler på arbeidsoppgaver vår avdeling løser under en vanlig arbeidsdag er blant annet:

 • Lede, håndtere og inspirere et team med norske kundeservicekonsulenter
 • Oppmuntring av kolleger med konstruktive tilbakemeldinger
 • Utførelse av tilbakemelding og utvikling av den enkelte medarbeider i teamet
 • Analyse av rapporter og vekst i teamet ved tett coaching
 • Administrative oppgaver
 • Utførelse av teammøter

Freska tilbyr deg

 • Konkurransedyktig lønnsbetingelser
 • Flyttepakke med flybiletter, leilighet i en måned, hjelp til alt av dokumenter som kreves for å jobbe i Spania
 • Hyggelig team med nordisk ledelse
 • Svært gode karrieremuligheter
 • Fleksibilitet til å jobbe noen uker i året fra Norge
 • Fulltidsstilling med fast kontrakt

Arbeidstider og -sted

Arbeidstid vil i størst grad være mandag til fredag klokken 7-15, og bestå av 30 minutter lunsj. Et av avdelingens skift vil også gå fra ca klokken 12-20, noe som pr standard vil rulleres på. Noe lørdagsarbeid må også beregnes da bedriften har et skift hver lørdag som rulleres på innad i teamet. De ukene man jobber lørdag vil man få fri en annen dag, eller f.eks fredag påfølgende uke. Arbeidssted er til enhver tid det som regnes som Freskas kontor på Costa del Sol. Avtaler om å jobbe fra hjemmekontor kan avtales med nærmeste leder. Freska ønsker å komme de ansatte i møte så godt det lar seg gjøre i forespørsler om hjemmekontor, og spesielt i tider der man kanskje ønsker å være nære familie og venner andre steder.

Er dette interessant for deg? Søk i dag og få drømmejobben i Fuengirola! Vi intervjuer kandidater fortløpende.

Nordic Jobs Worldwide 

Nordic Jobs Worldwide er et profesjonelt nordisk rekrutteringsselskap som fokuserer på å koble kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med bedrifter fra hele verden. Nordic Jobs Worldwide er Nordens største rekrutteringsbyrå innen språkrekruttering, med kontorer i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta og Lisboa. Vi matcher de mest spennende jobbene med nordiske talenter over hele verden. Vi har hjulpet over 3000 mennesker med å finne drømmejobben sin med våre 300+ partnere i over 30 land.