Norwegian speaking Purchasing Key Account Manager to Budapest, Hungary!

Posted 01 July 2022
LocationBudapest
Job type Permanent
DisciplineRahoitus- ja pankkiala
Reference34002
Julie Nyeggen

Job description

Er du den nye norske Purchasing Key Account Manager for det norske markedet vi leter etter? 

Har du en bevisst track record for å få de beste tilbudene?  Da kan du bli den nye innkjøperen vi leter etter! Du vil få hovedansvar for å forhandle og close avtaler med hoteller i det norske markedet og være en del av et spennende internasjonalt team som alle jobber sammen for å kontinuerlig utvide tilbudene våre over hele Europa.

Hvem vi er

Risskov Autoferien er et raskt bevegelig internasjonalt fritidsselskap med totalt 70 ansatte, med fokus på å selge korttidsferier i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.  Selskapet vokser med stor suksess ved å skape rimelige hotellferietilbud for forbrukere som skal på ferie i 15 land over hele Europa.

Arbeidsoppgaver

Du vil i samarbeid med Country Manager ha ansvar for å styre all operativ virksomhet for vår norske hotell- og medieportefølje. Dette inkluderer blant annet:

 1. Forhandlinger med hoteller, både via telefon, ansikt til ansikt og på messer for å sikre at vi har de beste tilbudene i markedet
 2. Strategi og daglig planlegging av produkt- og mediemiks for å sikre at vi når våre salgsmål
 3. Planlegging og effekt av bilturer i Norge med mål om å skaffe nye hoteller til vår portefølje
 4. Nøkkelkontostyring og administrasjon av hotellportefølje, inkludert daglig oppfølging og problemløsning

Vårt DNA

 • Alle fortjener en pause og visjonen vår er å bli en ledende sentraleuropeisk leverandør av rimelig biltur-nytelse.
 • De strategiske fokusområdene er effektive anskaffelser, kraftig online og offline markedsføring og kundeservice og en data- og KPI-drevet organisasjon.
 • De viktigste suksessfaktorene våre er å være konkurransedyktige innen innhold og priser, lokal kunnskap, smidighet, teamånd og kundefokus, i tillegg til valuta for pengene.

Hvorfor vi vil ha deg

Du er en resultatdrevet person som er i stand til å følge med på vårt tilbud, målgruppe, kultur og team. Vi ser etter deg som i samarbeid med Country Market Manager og resten av Risskov-teamet kan sørge for at vi har de beste hotelltilbudene for det norske markedet.

Det vil være svært viktig at du er i stand til å forhandle om de beste mulige tilbudene og kan bygge opp og administrere et lønnsomt nettverk av hoteller.

Du kan utføre alle operasjonelle kjøps- og viktige kontoadministrasjonsaktiviteter og levere høy ytelse og engasjement.

Erfaring som vil støtte din suksess

 1. Vi leter etter en person som har vist i tidligere jobber at hun / han er ærlig, handler med integritet og oppfyller forpliktelsene sine.
 2. Du vil utviklet dine salgs-, håndverks-, forhandlings-, produktivitets- og innkjøpsferdigheter for å drive deg selv til å overgå forventningene.
 3. Hvis du har bakgrunn fra salg og ledelse samt telemarketingferdigheter, kan denne jobben være riktig for deg.
 4. Det vil være viktig for oss at du kan demonstrere at når du er bemyndiget, er du i stand til å ta beslutninger og bygge bro over eventuelle problemer eller forskjeller for å levere.
 5. Det vil være gunstig hvis du har forståelse for det norske fritids- og detaljhandelsmarkedet, inkludert forbrukertrendene, sammen med svært god kunnskap om hotellbransjen.
 6. Salg, forhandling og closing av gode tilbud må være noen av dine lidenskaper, og ferdigheter du har demonstrert gjennom noen år i dine tidligere jobber.
 7. Vi verdsetter en person som ser at verden er full av muligheter og har en vinnermentalitet. Vi trenger noen som tenker kreativt og handler effektivt.
 8. Vi forventer at du er morsmål på norsk og kan lese og skrive flytende på norsk.
 9. Du snakker også flytende engelsk, da du vil være en del av et internasjonalt team.

Vi leter etter den rette personen til å bli med oss på vårt kontor i Budapest, Ungarn  så snart som mulig i en fast heltidsstilling. Du vil bli støttet for å gjøre det mulig for deg å oppnå suksess, og vi vil alltid være villige til å diskutere å forbedre ferdighetene dine med passende trening / coaching.

 

Send inn din søknad, så tar vi kontakt med deg for videre intervjuprosess.

Intervjuer holdes fortløpende. 

 

Nordic Jobs Worldwide 

 

Nordic Jobs Worldwide er et profesjonelt nordisk rekrutteringsselskap som fokuserer på å koble kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med bedrifter fra hele verden. 

 

Nordic Jobs Worldwide er Nordens største rekrutteringsbyrå innen språkrekruttering, med kontorer i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta og Lisboa. Vi matcher de mest spennende jobbene med nordiske talenter over hele verden. Vi har hjulpet over 3000 mennesker med å finne drømmejobben sin med våre 300+ partnere i over 30 land.