Swedish Speaking Financial Agent to Stockholm

Posted 08 June 2022
LocationStockholm
Job type Permanent
DisciplineHR
Reference35428
Contact NameGabriella Franzén

Job description

Vill du utveckla din karriär inom finansvärlden? Vi söker svensktalande serviceagenter till ett finansbolag i Stockholm!

Vi söker dig till vårt team med trevliga och drivna kollegor. Som medarbetare på kundcenter kommer du att vara en viktig kontaktyta gentemot både kunder och kollegor, vilket ställer krav på en hög servicenivå och ett bemötande du och dina kollegor alltid kan vara stolta över!

Din roll:

Du ger våra kunder, interna såväl som externa, förstklassig service! Vi lägger stor vikt vid att du behärskar svenska språket i tal och skrift och att du känner dig bekväm med att någon gång ibland tala engelska. Du har en rådgivande funktion till våra kunder och samarbetspartners gällande våra tjänster. 

Arbetsuppgifter:

Vi tar emot våra kunders frågor och ärenden gällande fakturor och avtal som kan komma in via telefon eller ärendehanteringssystemet Service Now. I arbetsuppgifterna ingår att göra underlag för debiteringar, krediteringar, uppsägningsavtal samt teckna nya avtal. Du kommeräven ha hand om utredningar, reklamationer, statistik samt andra administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

  • För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, gilla utmaningar samt ha eget driv att aktivt söka information när situationen så kräver.
  • Du har förmåga att bygga relationer och har lätt för att skapa ett givande samarbete med kunder och kollegor.
  • För att lyckas i rollen krävs det att du är självgående och kan på ett ansvarstagande och innovativt sätt fatta egna beslut när situationen kräver det.
  • I rollen kommer du att utvecklas inom ekonomi och finansiella flöden då du blir en frontperson att hantera, utreda och analysera kundärenden men också vara delaktig i finansavdelningens innovativa arbete. Du behöver ha en viss ekonomisk bakgrund, kunskap i Snow eller Nav är meriterande.
  • I arbetet på kundcenter är kraven på dig höga. Detta är ett lagarbete där du måste fungera i grupp, men också kunna fatta egna beslut. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom säkerhetsbranschen och har erfarenhet av administrativt arbete.

Låter detta som en inressant utmaning för dig? Vi ser fram emot att höra från dig!

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag fokuserat på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.

Nordic Jobs Worldwide är störst i Norden på språkrekrytering, med kontor i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta och Lissabon. Vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger i hela världen. Vi har hjälpt över 3000 personer att hitta sitt drömjobb med våra 300+ partners i över 30 olika länder.