Danish Speaking Meeting Bookers To Benalmádena, Malaga

Posted 06 December 2021
LocationMálaga
DisciplineSales Danish
Reference33609
Contact NameEnida Kapetanovic

Job description

 

Elsker du at arbejde med salg og ønsker du at etablere dig og starte en international karriere i solrige Benalmadena, Malaga for en International virksomhed?

 

Vores kunde

Vores kunde er en global virksomhed med kontorer i 22 lande og over 30.000 ansatte. Virksomheden tilbyder kundeservice, salg og teknisk support gennem deres kontaktcentre. Vi er drevet af innovation og har en passion for at hjælpe folk med at løse problemer. Derudover er vi en af Sveriges største arbejdsgivere for unge.

 

Om stillingen:

Vi leder efter møde-bookere, der kan hjælpe vores kunde med at styrke sin position yderligere på erhvervsmarkedet. Vi leder efter sælgere, der er gode med mennesker, der ønsker at udvikle sig videre som sælger og som har gå-på mod og evnen til at give lidt ekstra for at opnå resultater. Som mødebooker kommer du til at booke møder for det danske erhvervsmarked med klienter via telefon. 

 

Om dig

Du kommunikerer godt skriftligt og mundtligt. Nyder at arbejde med opsøgende salg med nye kunder. Du er drevet af gode værdier og har evnen til at give det lille ekstra for at nå dine egne mål. Et brændende ønske om at opnå gode resultater. Du er løsningsorienteret med en god arbejdsmoral. Høj evne til at tilegne sig ny viden. Du har erfaring med og nyder at bruge telefonen som et arbejdsredskab. 

Kompetencekrav:

 • Flydende dansk både skriftligt og talet
 • Flydende på engelsk både skriftligt og talt
 • En generel teknisk forståelse

 

Virksomheden tilbyder:

 • Gode arbejdstider: mandag-fredag, 08: 00-17: 00
 • Frihed med ansvar og mulighed for at planlægge din egen dag.
 • Salgstræning og vejledning i at arbejde med et velrenommeret og stærkt brand.
 • Mulighed for at videreudvikle dig selv med fokus på færdighedsudvikling.
 • En ambitiøs og stabil arbejdsgiver med langsigtede mål.
 • Konkurrencedygtig løn.
 • Et energisk og ambitiøst arbejdsmiljø.
 • Kollegaer med stor erfaring inden for salg. Vi arbejder sammen i teams og sammen mod et fælles mål, hvor alle hjælper hinanden.

 

Interesseret? Ansøg ved at sende mig dit engelske CV på Enida@Nordicjobsworldwide.com 

Ønsker du vi skal prioritere din ansøgning, kan du gennemføre et hurtigt solointerview her: https://odro.io/s/d64p5

 

About us:

We are a professional Nordic recruitment specialist focused on connecting candidates from Sweden, Finland, Norway, and Denmark with businesses from all over the world.

 

Nordic Jobs Worldwide is the largest language Recruitment agency in the Nordic region, we match the most exciting jobs with Nordic talent. Over the past 2 years we have recruited and helped over 1000 Nordic speakers to their dream job with our partners in over 28 different countries.