Swedish speaking Technical Service Advisor for an up and coming Automotive Company in Maastricht, Netherlands

Posted 25 May 2022
LocationMaastricht
Discipline IT
Reference35167
Ida Hardarsson

Job description

Har du ett intrese stort för elbilindustrin och teknik? Är du redo att börja en karriär i ett expanderande, nytänkande bilföretag som är med och formar framtidens bilindustri? Då har vi rätt möjglihet för dig!

Vår partner arbetar just nu på uppdraget att för evigt förändra bilindustrin. Vi är en generation som kräver smidiga, enkla och hållbara valmöjligheter. Det är i vår partners DNA att vara framåt och att våga, de utmanar sig själva konstant för att ge deras kinder den fulla friheten att ta sig vart de vill precis när de vill.

De grundades i Göteborg 2016 och har sedan dessa haft en kontinuerlig och snabb tillväxt på marknaden. De har verksamheter i Nederländerna, Belgien, Tyskland, Spanien och Sverige.

De har haft stor framgång och tar marknaden till nästa nivå genom att använda ”direkt till kund”-modell. Detta i kontrast till den traditionella återförsäljar-modellen. Det innebära att den administrativa biten av att äga en bil blir transparant, ärlig och fri från krångel samtidigt som upplevelsen blir smärtfri och positiv. De ger dig en bil, tar hand om försäkring, underhåll etc.

Majoriteten av kunderna har et månadsbaserat medlemsskap vilket ger dem mer frihet om deras finansiella situation skulle förändras och de inte längre har möjlighet att finasiera deras medlemsskap. Då kan de bara avsluta medlemsskapet, vilket är idealt, speciellt i en tid med osäkra omständigheter som kan vara avgörande för bilägare.

Vår partner beskriver sig enligt följande; "This isn't a conventional car company. We're a new global brand that focuses on the need of the connected generation, sustainability, and a hassle-free customer experience."

 

Om positionen

Det Europeiska Engagement Centret i Maastriht öppnades i april 2020. Det första teamet av talanger har readan börjat att bygga upp grunden för innovativ kundservice, och nu expanderar de sitt tekniska support-team. Det viktigaste för detta team är att “tänka utanför boxen” och skapa en WOW-upplevele för deras medlemmar. Det personliga bemötandet är nyckeln – Inga robotar!

Som teknisks supportrådgivare är din huvudsakliga superkraft att erbjuda god automotiv teknisk service via olika kanaler, och vara en abmassadör för företaget. Förutom detta kommer du att till mestadels att erbjuda automotiv teknisk assitans så som:

 • Samtal med förare
 • Koordinering av service-besök
 • Remote diagnostik
 • Beställning av reservdelar

För att kunna hantera ovanstående områden ser vi att du har teknisk/mekanisk bilkunskap. MEN då de fortfarande bygger stommen för teamet, behöver du vara flexibel och ha möjlighet att även hoppa in på områden som exempelvis medlemsskap, prenumeration, e-handel och Company club-event.

Tillsammans kan vi få saker att hända, så kom ihåg att de räknar med dig när det kommer till kontinuerlig utveckling av teamet och företaget. Var öppensinnand, förbli nyfiken och omfamna nåfra snedsteg ibland för att lära och utvecklas.

Arbetstider är måndag till fredag 08:00-17:00, och engagement centrat är öppet till kl. 21:00. I framtiden kan dessa arbetstider ändras för att erbjuda support för kunder närsom de behövs; men ingen som börjar arbeta inom närmaste kommer att bli tvingad att arbeta under andra arbetstider, om detta skulle ändras i framtiden.

Du erbjuds en hybrid lösning med möjlighet att arbeta 50% från kontor och 50% hemifrån.

 

Kvalifikationer

 • Utmärkta språkkunskaper i både svenska & engelska
 • Fullständig gymnasieutbildning eller högre utbildning.
 • Minst två års erfarenhet av kundservicearbete-miljö inom bilindustri
 • Kundservicerådgivare, call center, etc.)
 • Tillgänglig att arbeta 38 timmar/vecka
 • Pingis-färdigheter (ja, sporten) uppskattas men är inte ett krav

 

Fördelar med jobbet

De has alla grundliga förmpner på plats, så som pension, försäkring samt friskvårdsbidrag ets. MEN det är inte anledningen till varför du ska välja just dem....Du vill arbeta hos dem på grund av följande:

 • Var en del av en positiv och rolig kultur med hög teamkänsla. Människor tycker verkeligen om sina team och kommer överens med kollegor. Det finns en löparkubb om du tycker om det, Mario Kart turneringar, dansklasser på lunchen, After Works etc.
 • Var en del av att skapa något nytt som aldrig gjorts förut. Det är ett omväxlande tempo och du har aldrig tråkigt.
 • Få det bästa av två världar: En start up-atmosfär med stöd från en etablerad organisation.
 • Gör skillnad. De är ett lärande team med platt hirarki, så allt du tillför har en direkt påverkan!
 • Var en del av ett globalt team som representeras av mångfald med kollegor från 26 olika länder och en 50/50 könsfördelning
 • De har ett väldigt generöst flyttpaket för alla som flyttar från andra länder. Antingen i form av flyttbudget för att täcka alla dina kostnader eller betat flyg + boende första tiden.

Vår partner är inte intresserad av en strikt hirarki, utan de värderar samarbete, kreativitet och att utmara normer. De förespråkar en kultur av personlig utveckling och karriärutveckling. Om du är en tänkare som värderar att vara öppen, personlig och utmanande, då skulle du passa pergekt hos vår partner. Generellt anser de att fantasi är percis lika viktigt som expertis, och att instinnkt kan vara lika värdefullt som erfarenhet!

 

Om detta låter som spännande för dig, välkommen med din ansökan redan idag genom att skicka ditt CV till SWE@nordicjobsworldwide.com!

 

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag fokuserat på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.

Nordic Jobs Worldwide är störst i Norden på språkrekrytering, med kontor i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta och Lissabon. Vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger i hela världen. Vi har hjälpt över 3000 personer att hitta sitt drömjobb med våra 300+ partners i över 30 olika länder.