Swedish Speaking Customer Service Agent for one of the biggest iGaming companies in the world!

Posted 10 June 2021
LocationGibraltar
Job type Permanent
DisciplineiGaming
Reference33347
Charlotte Kamlin

Job description

Ett av de mest kända iGaming-företagen i världen letar nu efter sin nästa svensktalande kundsupport-stjärna till deras team i fantastiska Gibraltar! Kan det vara du kanske? Fortsätt då att läsa!

 

Arbetsbeskrivning:

Ta med din ”kunden i fokus”-attityd till vår världsberömda kund och bli deras kundtjänstrepresentant! Här får du spela en viktig roll på världens största sportbetting- och spelbolag. Du kommer att vara ”där det händer” och se till att kunderna en fantastisk underhållningsupplevelse varje dag. För underhållningens bästa. Vår kundportfölj av sportbetting- och spelbolag inkluderar några av de mest kända varumärkena i branschen. De har en enorm high street-närvaro med en ökande andel onlinespelaktivitet. De tar sitt åtagande att skydda sina kunder på största allvar.

 

Huvudansvar:

• Tillhandahålla standardservice i världsklass genom alla kontaktkanaler och kommunikationskanaler (röst och icke-röst) samtidigt som servicenivåer och effektivitet bibehålls.

• Ge lösningar till kundkontakter som säkerställer en positiv och engagerande service för kunden.

• Förbättra och optimera kundvärdet genom att maximera kundkonverterings- och retentionsmöjligheter med hjälp av företagets marknadsföringsinitiativ och mentaliteten "Försäljning genom service".

• Proaktivt eskalera eventuella problem för att säkerställa att kunden får en lösning på sin fråga.

 

Kvalifikationer:

• En lagspelare med en god attityd och önskan att hjälpa sina kunder

• Kontaktcenter och kundserviceupplevelse – en fördel

• Kunskap inom spel- och sportprodukter är fördelaktigt

• Flytande engelska – i skrift och tal

• Flytande svenska - skrift och tal

• Förmåga att arbeta flexibelt i olika arbetsskift

• Förtroende att interagera med kunder genom olika kommunikationsmetoder, inkluderande röst och e-post med möjlighet att multi-taska.

 

Om företaget:

Som global arbetsgivare har vår kund åtagit sig att tillhandahålla en motiverande och inkluderande arbetsplats.

De är en mångkulturell verksamhet som värdesätter, hyllar och respekterar individuella skillnader, så oavsett din sexualitet, kön, könsidentitet, förmåga, ålder, ras, religion eller tro, vill de höra från dig. Deras olika interna nätverk ger dig stöd för att engagera dig i deras fantastiska liv och för dig att stödja andra att göra vad som är rätt, allt för underhållningens bästa.

 

Tycker du att detta låter som rätt möjlighet för dig och är du redo för ett nytt äventyr på en spännande plats som Gibraltar? Skicka sedan ditt CV till charlotte@nordicjobsworldwide.com för nästa steg i processen!

 

Nordic Jobs Worldwide

Vi är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag, som specialiserar oss på att sammanföra kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag över hela världen. Nordic Jobs Worldwide är Nordens största rekryteringsfirma och vi matchar det mest spännande jobben med nordisk talang. De sista 2 åren har vi hjälpt över 1000 kandidater från Norden att få sitt drömjobb med våra partners i över 28 olika länder.