Finnish-speaking Privacy Specialist to Dublin, Ireland

Posted 10 June 2024
LocationDublin
Discipline BPO
Reference37536
Bettina Vanni

Job description

Haemme nyt suomenkielistä Privacy Specialistia asiakkaamme tiimiin Dubliniin, irlantiin!

Tehtävä:

Privacy Specialist vastaa asiakkaidemme tuotteiden käytäntöjen noudattamisesta analysoimalla eurooppalaisen lainsäädännön mukaisia pyyntöjä lakimiehiltä ja yksityishenkilöiltä sekä käsittelemällä yksityisyyteen liittyviä pyyntöjä. Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjien yksityisyyteen liittyvien pyyntöjen käsittely eri työnkuluissa asiakkaan ohjeiden mukaisesti, mikä mahdollistaa perusteltujen päätösten tekemisen. Sinulla tulee olla tiedonhalua, moitteeton arvostelukyky ja kyky toimia nopeatahtisessa, dynaamisessa ympäristössä.

Työnkuva:

● Tarkastaa ja käsitellä saapuvia yksityisyyspyyntöjä online-työkalujen kautta ja arvioida niiden pätevyyttä asiakkaan käytäntöjen mukaisesti;
● Kouluttautua jatkuvasti käytäntöjen ja protokollien muutoksiin koulutus- ja laatutiimien tuella;
● Tehdä tiivistä yhteistyötä asiakkaan käytäntöspecialistien kanssa tapausten ja sääntelykyselyiden ratkaisemiseksi asiakkaan vastauskehyksen avulla;
● Ylläpitää korkeaa laatua jokaisessa tarkastamassasi tapauksessa;
● Saavuttaa viikoittaiset tuottavuustavoitteet osana päivittäistä työnkulkua;
● Tehdä tehokasta yhteistyötä tiimin jäsenten kanssa sisäisen tehokkuuden ja vaikuttavuuden parantamiseksi;
● Kehittää taitoja useilla eri alueilla, kuten data, työkalut ja laadunarviointi;
● Tarvittaessa tukea eri työnkulkuja/tuotteita/markkinoita liiketoiminnan tarpeiden mukaan;
● Vaikka ensisijaisesti tuet markkinaa ja työnkulkua, johon sinut on palkattu, sinun tulee myös tukea englanninkielistä markkinaa. Tarpeen mukaan tuet myös muita markkinoita ja työnkulkuja käännöstyökalun avulla liiketoiminnan muutosten tai volyymin vaihteluiden seurauksena.

Edut:

Työskentely asiakkaallamme on loistava mahdollisuus sinulle, joka haluat kasvaa globaalissa yrityksessä, jolla on suuret resurssit. He haluavat panostaa sinuun, jolla on kunnianhimoa menestyä urallasi ja joka on valmis panostamaan hieman ylimääräistä. Tarjolla on suuria kehittymismahdollisuuksia, ja sisäinen rekrytointi on hyvin yleistä. Asiakkaamme pitää tarkasti huolta, että kaikki työntekijät viihtyvät työssään ja että työntekijöiden välillä on hyvä ilmapiiri. He järjestävät viikoittain tapahtumia koko henkilöstölle, kuten purjelautailua, joogatunteja tai jalkapalloturnauksia. Lisäksi heillä on viikoittain perjantaioluet kattoterassillaan.

Asiakas:

Asiakkaamme on yhdysvaltalainen monikansallinen teknologiayritys, joka on erikoistunut internetiin liittyviin palveluihin ja tuotteisiin, kuten hakukoneisiin, online-mainosteknologioihin, pilvipalveluihin, ohjelmistoihin ja laitteistoihin. Sitä on kutsuttu "maailman voimakkaimmaksi yritykseksi" ja yhdeksi maailman arvokkaimmista brändeistä markkinadominanssinsa, datan keräämisen ja teknologisen etumatkansa ansiosta tekoälyn alalla.

Miksi Dublin?

Tervetuloa elämää sykkivään Dubliniin – täydelliseen paikkaan yhdistää ura ja elämänlaatu! Dublin tarjoaa erinomaisia työmahdollisuuksia sekä kansainvälisen ilmapiirin, joka houkuttelee ammattilaisia ympäri maailmaa.

Nauti kaupungin monipuolisista ravintoloista, vilkkaista pubeista ja kiehtovista museoista. Osallistu tapahtumiin ja festivaaleihin ympäri vuoden, ja koe paikallinen kulttuuri sekä eloisa tunnelma. Englannin kieli tekee sopeutumisesta helppoa, ja ystävälliset paikalliset saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.

Dublinin ympärillä oleva upea luonto kutsuu ulkoilemaan ja seikkailemaan. Lyhyen matkan päässä kaupungista löydät kauniit maisemat, jotka tarjoavat mahdollisuuksia retkeilyyn, pyöräilyyn ja muihin ulkoiluaktiviteetteihin.

Dublinissa uramahdollisuudet ja elämänlaatu yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Tule mukaan ja aloita uusi, jännittävä luku elämässäsi!


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi tänään, niin suomenkielinen rekrytointitiimimme on sinuun yhteydessä, ja auttaa sinua eteenpäin!

 

Nordic Jobs Worldwide  

 

Nordic Jobs Worldwide on pohjoismainen rekrytointitoimisto, jonka päätavoitteena on asiantuntevasti työllistää työnhakijoita Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta kansainvälisiin yrityksiin ympäri maailmaa. 

 

Olemme suurin kieliperusteinen rekrytointiyritys Pohjoismaissa ja toimistomme sijaitsevat Oslossa, Tallinnassa, Malagassa, Maltalla sekä Lissabonissa. Yhdistämme pohjoismaiset osaajat mielenkiintoisimpiin työpaikkoihin maailmanlaajuisesti. Olemme auttaneet yli 4000 ihmistä löytämään unelmatyönsä yli 300 asiakasyrityksemme ja 30 kohdemaamme joukosta.