Danish-speaking Sales Representatives for brand new office in Malaga

Posted 16 November 2022
LocationFuengirola
Discipline Salg
Reference36028
Simon Stüker

Job description

Dansktalende Sales Representative med stort drive søges til nyt kontor i Malaga!

Vil du gerne være med til at starte et nyt kontor op i Malaga? Og har du samtidig et stort salgsdrive, masser af gåpåmod og formår at gribe røret og ringe til kunder? Motiveres du samtidig af et dynamisk salgsmiljø med dygtige kolleger og høj fart? Så læs mere her.

Hos Nordic Jobs Worldwide rekrutterer vi på vegne af Byggefakta, som er markedsledende og skaber vækst og konkurrencefordele for aktører i byggebranchen. Byggefakta er i fuld gang med en spændende transformation, som handler om at professionalisere og digitalisere virksomheden, samt udvikle den kultur og ledelse, som skal sætte standarden for det nye Byggefakta. 

Vores kunde er i gang med at bygge en ny afdeling op i Malaga og søger derfor en Sales Representative, som skal varetage salget i Malaga. Opstart hurtigst muligt.

 

Om jobbet

Med reference til Salgschefen bliver du en del af et nyt team på vores nye kontor i Malaga. Dit fokus vil være nye salg mod større entreprenører og håndværkere, og din hverdag vil bestå af salg til nye kunder. Du får ansvar for både at aftale og booke møder, samt selv at afholde dem.

Dine arbejdsopgaver indebærer:

 • Sælge Byggefaktas forskellige produkter til entreprenører og håndværkere indenfor Byggebranchen
 • Kontakt og booking af kundemøder
 • Afholdelse af kundemøder
 • Lukke salget
 • Selvstændigt personligt budgetansvar
 • Bliver en del af et winning-culture-team

 

Om dig

Det er en fordel hvis du har erfaring med salg og rådgivning af kunder, men det vigtigste er at dit hjerte banker for salg! Du er udadvendt, har et stærkt drive og brænder for at skabe langvarige relationer. Du kommunikerer ubesværet med alle typer af mennesker og tænker pipeline og vigtigheden af at have mange kontakter i spil. Du forstår at arbejde proaktivt og selvstændigt og du forstår nødvendigheden af datadisciplin og brugen af CRM-systemer. Du behersker dansk i såvel skrift som i tale, og er naturligvis hjemme i Microsoft Office pakken.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • Et spændende job og en dynamisk hverdag i en markedsledende vækstvirksomhed, hvor du får mulighed for at præge din egen hverdag og udvikle dig personligt som fagligt
 • Et tæt samarbejde med dygtige kolleger, hvor du løbende vil blive udfordret og udvikle dig
 • En attraktiv lønpakke med bonus uden loft
 • Finansiel og administrativ hjælp til din flytning til Spanien
 • Mulighed for hjemmearbejde fra Spanien

Byggefakta er en rummelig arbejdsplads med en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi vægter forskellighed og har en mangfoldig medarbejderstab.


Interesseret i at høre mere?

Ansøg i dag ved at sende dit CV og du vil blive kontaktet af en af vores dansktalende recruiters.

 

Om Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide er en professionel nordisk rekrutteringsvirksomhed, der fokuserer på at forbinde kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med virksomheder fra hele verden.

Nordic Jobs Worldwide er det største sprogbaserede rekrutteringsbureau i Norden med kontorer i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta, Suriname og Lissabon. Vi matcher de mest spændende jobs med nordiske talenter verden over. Vi har hjulpet over 3000 mennesker med at finde deres drømmejob med vores 300+ partnere i over 30 lande.