Danish-speaking Customer Support Agent in Athens, Greece - work from home anywhere in Greece!

Posted 15 September 2021
LocationAthens
Discipline BPO
Reference34335
Kirstine Thomsen

Job description

Ønsker du at være en del af et team som konstant er under udvikling?  Ønsker du at starte din karriere i et multikulturelt miljø i historiske Athen (eller arbejde hjemmefra fra andre lokationer i Grækenland)? Så har vi den perfekte mulighed for dig!

Vores klient

Som en global leder inden for end-to-end kundeoplevelse (CX) produkter og løsninger samarbejder vores kunde med verdens mest berømte mærker.

Med deres prisbelønnede kultur bygget på 35 års brancheførende erfaring og engagement i at forbedre oplevelsen for deres medarbejdere, skaber de også forretningsresultater for deres internationale kunder ved at kombinere innovativ designtænkning og digitale løsninger – herunder artificial intelligence, automatisering og datadrevet analyse – ved hjælp af deres medarbejders ekspertise, engagement og empati for mennesker.

Hvorfor flytte til Athen?

Grækenland er meget mere end blot et smukt land. Grækenland er historie, kultur, natur og livsstil. Grækenlands hovedstad, Athen, er også Europas historiske hovedstad på grund af dens mange historiske bygninger og medrivende fortid. I Athen er der altid gang i bylivet, uanset om det gælder shopping eller natteliv. Leveomkostningerne er lave, og det er billigt og nemt at finde lejlighed. Det er ligetil at finde et socialt netværk, da der er mange skandinaviere, der arbejder i området. Har du lyst til at opleve Athen? Så har det aldrig været lettere end nu.

Om rollen:

Som kundeservicespecialist i dette projekt, kommer dine daglige ansvarsområder til at være følgende:

 • At være en del af et team, der er specialiseret i at tilbyde support gennem skriftlig og telefonisk kommunikation
 • Hjælpe forbrugerne med at oprette servicereparationer til deres apparater, kontrollere teknikeres tilgængelighed og lave aftaler om serviceopkald
 • Gør det lettere at løse problemet for forbrugerne, og log oplysningerne ind på forbrugerkontoen.
 • Opfyld og overgå vores mål for servicekvalitet, overholdelsesregler og produktivitetsmål
 • Skab en fantastisk oplevelse, som folk værdsætter, og vi er stolte af
 • Vær ansvarlig for at følge ledelsens retning og give feedback

 

Din profil:

 • Taler flydende dansk (Min C2)
 • Avanceret niveau af engelsk  (mindst C1) både mundtligt og skriftligt
 • Stærke kommunikationsevner – med fremragende telefonsamtalefærdigheder, opmærksom lytning og gode skrivefærdigheder
 • Evnen til at evaluere kundeklager, vurdere alternativer og træffe solide, konsekvente beslutninger og/eller anbefalinger efter behov
 • Analytiske og problemløsningsevner med stor sans for detaljer
 • Interesse for at lære og udvikle sig via virksomhedens interne programmer og ny software

 

 Interesseret? Send os din ansøgning i dag, og lad os tage en snak om muligheden!

 

Om Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide er en professionel nordisk rekrutteringsvirksomhed, der fokuserer på at forbinde kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med virksomheder fra hele verden.

Nordic Jobs Worldwide er det største sprogbaserede rekrutteringsbureau i Norden med kontorer i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta og Lissabon. Vi matcher de mest spændende jobs med nordiske talenter verden over. Vi har hjulpet over 3000 mennesker med at finde deres drømmejob med vores 300+ partnere i over 30 lande.