Finnish Speaking Customer Service Representant

Posted 14 October 2021
LocationStockholm
DisciplineBPO
Reference32211
Inka Saavalainen

Job description

Tietoa asiakkaastamme:
 
Asiakkaamme on globaali yritys, jolla on toimipisteitä 22 maassa ja niissä n. 30 000 työntekijää. He tarjoavat muille yrityksille asiakaspalvelua, myyntiä ja teknistä tukea puhelinkeskusten kautta, jotta ne voivat keskittyä ydinosaamiseensa. He tietävät, että asiakkaat ovat jokaisen yrityksen tärkein tekijä ja heille tulee tarjota loistavaa asiakaspalvelua! Asiakasyrityksemme tehtävä onkin varmistaa, että heidän asiakkaansa saavat jatkuvasti hyviä kokemuksia heidän asiakaspalvelustaan, ja huolehtia että toimintaa parannetaan jatkuvasti.
 
Töihin Tukholmaan?
 
Tukholma on Pohjoismaiden suurin kaupunki, joka houkuttelee työntekijöitä muista Pohjoismaista luokseen kansainvälisen ympäristönsä voimin. Kaupunki koostuu 14 saaresta ja lähes kaikkialla pääsee nauttimaan veden läheisyydestä. Tukholmassa elää ja työskentelee lähes 20000 suomalaista ja lukuisia muita kansallisuuksia ja työmahdollisuuksia löytyy lukuisien eri alojen ammattilaisille. 
 
Roolikuvaus:
 
Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän, jossa vastaat puhelimitse asiakaskyselyihin, hoidat sähköposteja ja kommunikaatiota sosiaalisen median kautta tuottaen asiakkaalle parasta mahdollista asiakaspalvelua.  Työskentelet yhdessä muiden positiivisten ja sitoutuneiden kollegojen kanssa Kungsholmenissa Tukholmassa vaihtelevissa työvuoroissa, mikä sisältää päivä-, ilta- ja viikonloppuvuoroja. Vuorot vaihtelevat viikottain.
 
Jotta voit suoriutua työstäsi parhaalla mahdollisella tavalla, sinulle tarjotaan koulutusta ja tuotetietoutta jatkuvasti, jotta tietämyksesi on ajan tasalla. Sinua koulutetaan muun muassa asiakaspalvelussa, keskustelutekniikoissa ja tietojärjestelmissä. Olet osa suomenkielisten tiimiä ja työskentelet tiimin vetäjän alaisuudessa.
 
Tarjoamme sinulle:
 • Nuoren ja motivoivan työpaikan, joka arvostaa sitoutunutta henkilökuntaansa
 • Alkuvaiheen koulutuksen ja yksilöidyt valmennusmahdollisuudet sekä kehittymisen työssä
 • Kansainvälisen ympäristön, joka tarjoaa hyviä uramahdollisuuksia
 • Mahdollisuuden muuttaa muiden ihmisten elämää hyväntekeväisyysprojektin koulutusohjelman kautta
 • Kiinteän peruspalkan työehtosopimuksen mukaisesti
 • Terveydenhuollon etuja, alennuksen kuntosalista, edullisemman aamiaisen (Rikardkortet) jne.
 • Suuret toimitilat Tukholman keskustassa
Pätevyytesi:
 • Sujuva suomen kieli
 • Sujuva englanti - Työkieli kansainvälisessä tiimissä
 • Rohkeus ja luottamus tehdä päätöksiä asiakkaiden ongelmatilanteissa
 • Kiinnostus tietotekniikkaa kohtaan
 • Hyvät viestintätaidot
HOX! Työ on 80% tehtävä. Tulevaisuudessa mahdollista päästä tekemään 100%.
 
Kuulostaako rooli sopivalta ja kiinnostavalta? Lähetä hakemuksesi meille ja me ollaan sinuun yhteydessä! 

Olemme pohjoismaisiin kieliin keskittyvä ammattimainen rekrytointifirma, jonka päätavoitteena on asiantuntevasti työllistää työnhakijoita Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta kansainvälisiin yrityksiin ympäri maailman.

Nordic Jobs Worldwide on Pohjoismaiden suurin rekrytointifirma - sovitamme jännittävimmät työpaikat yhteen pohjoismaalaisten lahjakkuuksien kanssa. Viimeisen kahden vuoden aikana olemme rekrytoineet yli 1000 pohjoismaalaista asiakasyrityksiimme yli 28 eri maahan.