Swedish-speaking Order Management Specialist to Lisbon, Portugal

Posted 13 April 2024
LocationLissabon
Discipline Rahoitus- ja pankkiala
Reference37376
Heidi Kuusamo

Job description

Svensktalande Order Management Specialist till vackra Lissabon i Portugal!

Talar du svenska och är sugen på att jobba med kundkontakt i Lissabon?? Då har vi en möjlighet för dig!

 

Vår multikulturella klient söker nu svensktalande personal till deras kundsupportteam. Vi letar efter dig som är serviceinriktad och som är redo att göra det lilla extra för kunden. Vår klient har ansetts som det bästa företaget att jobba för i Portugal, Lissabon sju gånger av "Great place to work Institute".  Vår klient jobbar med de största och mest respekterade varumärkena globalt och erbjuder sina kunder service, teknisk support, kundvärvande, digitala lösningar, analytics, back office och andra specialiserade tjänster för att säkerställa konsekvent positiva kundinteraktioner. Vår klient är ett företag på 217.000 passionerade medarbetare som arbetar på 340 platser och som erbjuder enastående kundupplevelse från 74 länder i 265 olika språk och dialekter.

Som en av världens största privata arbetsgivare och som global branschledare är deras strategi att attrahera och behålla de bästa människorna och ge den bästa arbetsmiljön för att inspirera sina team över hela världen. De vet att glada anställda är mer engagerade och kan skapa en bättre upplevelse som driver högre kundnöjdhet och tillväxt.  Deras anställda kommer från världens alla hörn och tar därför med sig viktiga erfarenheter och färdigheter till företaget.  Som ett dynamiskt team är de engagerade i sina partners framgång och dedikerade att erbjuda en enastående service för våra kunder i alla lägen. Bli en del av dem och en multikulturell miljö.      

 

Som Order Management Specialist får du tillsammans med det svenska teamet hjälpa och besvara kundernas förfrågningar och problem med ett empatiskt kundbemötande via telefon, email och chat. I rollen ingår det även att upprätthålla bra kundrelationer genom ständigt professionellt kundbemötande och hantering av frågor och problem som kunden kan möta. Rollen innebär också användning av företagets programvara.

 

Din profil

  • Du är redan bosatt i Lissabon, och har alla dokument för att bo och arbeta i Portugal
  • Flytande i svenska, skriftligt och muntligt. Goda kunskaper i engelska
  • Goda datakunskaper
  • Goda kommunikationsfärdigheter
  • Sympatisk och empatisk
  • Kan arbeta i team och sprida god laganda
  • Är flexibel och snabblärd
  • Minst 2 års erfarenhet inom telefonsupport / callcenter-miljö krävs!

 

Förmåner

Att jobba för vår klient är en stor möjlighet för dig som vill växa inom ett globalt företag med stora resurser. De vill satsa på dig som har ambitioner om att ha en framgångsrik karriär och därför har motivationen till att lägga in det där lilla extra. Det finns stora utvecklingsmöjligheter och internrekrytering är väldigt vanligt. Vår klient är väldigt noga med att alla anställda ska trivas bra på jobbet och att det ska vara god stämning mellan medarbetare. De har varje vecka eventer för all personal. Det kan tex vara vindsurfing, yogalektioner eller fotbollsturnering. Dessutom har de varje vecka Friday-beers på sin takterras.  

 

Att bo och jobba i Lissabon

Lissabon är huvudstaden i Portugal och har ungefär 500 000 invånare i den centrala delen av staden, och ungefär 2,8 miljoner i hela storstadsområdet. I Lissabon finns det allt möjligt att göra. Det är en stad som har nära till havet, kan erbjuda bra shopping, nattliv och har också ett otroligt kulturarv men många fina gamla byggnader. På Portugals "riviera", väster om Lissabon, ligger de populära badorterna Estoril och Cascais. I Estoril finns även Europas största kasino. Lissabon bjuder, under stora delar av året, på ett behagligt klimat och ett strålande väder. Detta har lett till att Lissabon och Portugal blivit populära resemål för europeiska resenärer. Klimatet är vad man kallar subtropiskt – medelhavsklimat,  det innebär att det är milda vintrar och varma till heta somrar.  Allt fler skandinaver har fått upp intresse för Portugal och många menar på att Lissabon kommer att bli det nya Barcelona. Lissabon har allt kan önska sig. sol, värme, nattliv, avslappnad levnadsstil, shopping, kultur, storstad, parker och såklart surfing.  

 

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag fokuserat på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.

Nordic Jobs Worldwide är störst i Norden på språkrekrytering, med kontor i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta och Lissabon. Vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger i hela världen. Vi har hjälpt över 3000 personer att hitta sitt drömjobb med våra 300+ partners i över 30 olika länder.