Swedish-speaking Key Account Manager to Budapest

Posted 15 July 2024
LocationBudapest
Discipline Myynti
Reference33387
Maja Andersson

Job description

Välkommen till din nästa professionella utmaning i Budapest, Ungern! Är du redo att ta steget in i en spännande och dynamisk roll som svensktalande Purchase Account Manager? Hos oss får du chansen att bli en del av ett växande internationellt reseföretag som brinner för att leverera enastående kundupplevelser och ständigt driva innovation. Tillsammans med vår kunds svenstalande team kommer du arbeta i en inspirerande internationell miljö, där du ges möjlighet att växa och utvecklas i din karriär.

Din roll:

Som en del av teamet kommer du att spela en nyckelroll i att etablera och utveckla affärsrelationer med hotell- och affärspartners. Du kommer vara involverad i allt från att förhandla fram banbrytande avtal till att planera och driva telefonkampanjer samt delta i road-trips. Din förmåga att arbeta självständigt och som en del av teamet, tillsammans med din goda kommunikationsförmåga och strukturerade arbetsstil, kommer att vara avgörande för din framgång i rollen.

Dina arbetsuppgifter:

  • Etablera kontakt med hotell och affärspartners.
  • Förhandla fram avtal och daglig kommunikation med hotell.
  • Planera och genomföra telefonkampanjer.
  • Delta i road-trips och utföra kort- och långtidsanalyser av partners.
  • Förbereda presentationer och bidra till produktutveckling.

Din profil:

För att lyckas i rollen som Purchase Account Manager behöver du:

  • Flytande kunskaper i svenska och engelska.
  • Förmågan att arbeta heltid och samarbeta över avdelningar.
  • En pålitlig och positiv attityd gentemot administrativa uppgifter.
  • Förmågan att hantera flera uppgifter i en snabb arbetsmiljö.
  • Ett starkt intresse för ständig inlärning och personlig utveckling.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av vårt passionerade team i Budapest, ser vi fram emot att höra från dig!

Om Budapest:

Budapest, hjärtat av Ungern, är inte bara en stad - det är en upplevelse. Med sin rika historia, fantastiska arkitektur och pulserande kultur är Budapest en stad som lockar människor från hela världen. Här kan du njuta av en levande och mångsidig stadsmiljö samtidigt som du har nära till naturen med Donau-floden som slingrar sig genom staden. Dessutom är levnadskostnaderna fördelaktiga, vilket gör Budapest till en attraktiv destination för både arbete och fritid.

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag fokuserat på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.

Nordic Jobs Worldwide är störst i Norden på språkrekrytering, med kontor i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta och Lissabon. Vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger i hela världen. Vi har hjälpt över 3000 personer att hitta sitt drömjobb med våra 300+ partners i över 30 olika länder