Swedish Speaking Customer Service Ambassador to Lisbon !

Posted 15 June 2024
LocationLissabon
Discipline BPO - Liiketoimintaprosessien ulkoistamispalvelut
Reference35559
Gabriella Franzén

Job description

Gå med i vår nordiska kunds dynamiska team i Lissabon - din port till äventyr!

Är du redo att ge dig ut på en spännande karriärresa i en av Europas mest levande och fängslande städer? Du behöver inte leta längre! Vi har en fantastisk möjlighet för dig att gå med i vårt team som svensktalande kundsupportrepresentant i Lissabon, Portugal!

 

Ansvar:

 • Gläd vår nordiska klients kunder med exceptionell kundsupport via olika kanaler, inklusive telefon, e-post och chatt. Ditt vänliga och entusiastiska tillvägagångssätt kommer att säkerställa kundnöjdhet.
 • Var superhjälten inom problemlösning: Hjälp kunderna att lösa sina frågor, ge produktvägledning och säkerställ en sömlös kundupplevelse.
 • Dokumentera kundinteraktioner och lösningar korrekt och effektivt.
 • Samarbeta med ett mångkulturellt team, dela kunskap och bidra till en positiv och energisk arbetsmiljö.

 

Kvalifikationer:

 • Flytande svenska (modersmålsnivå eller nästan modersmålsnivå) och utmärkta kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt.
 • En passion för att leverera enastående kundservice och överträffa kundernas förväntningar.
 • Stark problemlösningsförmåga och förmåga att tänka på fötterna.
 • En lagspelare med utmärkt kommunikation och interpersonella färdigheter.
 • Positiv attityd och förmågan att trivas i en snabb, dynamisk miljö.

 

Vad får du ut av det?

 • Upplev Lissabons livliga livsstil: Fördjupa dig i Lissabons förtrollande atmosfär, där historisk charm möter modern livfullhet. Utforska stadens färgglada stadsdelar, njut av utsökt mat och dansa till rytmen av Fado-musik.
 • Äventyr väntar: Lissabon är din port till spännande äventyr. Från att surfa längs den pittoreska kusten till att utforska de mystiska Sintra-bergen finns det oändliga möjligheter att tillfredsställa din känsla av äventyr.
 • Multikulturell arbetsmiljö: Gå med i ett mångsidigt team av proffs från hela världen. Samarbeta med kollegor med olika bakgrund, utöka dina kulturella horisonter och bygg livslånga vänskap.
 • Professionell tillväxt: Vår kund är engagerad i din professionella utveckling. Du får tillgång till träningsprogram, workshops och coachningssessioner för att förbättra dina färdigheter och fördjupa din karriär.

 

Varför Lissabon?

Lissabon är en extraordinär stad som kommer att fånga ditt hjärta från det ögonblick du anländer. Här är några anledningar till varför livet i Lissabon är en upplevelse som ingen annan:

 • Solkysst paradis: Med över 300 soldagar per år erbjuder Lissabon ett medelhavsklimat som inbjuder dig att njuta av utomhusaktiviteter, koppla av på fantastiska stränder och sola dig i värmen från den portugisiska solen.
 • Rikt kulturarv: Fördjupa dig i Lissabons historia, arkitektur och kultur. Utforska ikoniska landmärken som Belém-tornet och Jerónimos-klostret och förlora dig själv i de smala gatorna i Alfama, där traditionell Fado-musik fyller luften.
 • Livligt nattliv: Lissabon kommer till liv på natten och erbjuder ett pulserande och varierat nattliv. Oavsett om du föredrar trendiga barer, takterrasser eller traditionella Fado-hus, hittar du oändliga alternativ för att umgås och varva ner.

 

Missa inte denna möjlighet att kombinera din passion för kundsupport med en oförglömlig upplevelse i Lissabon. Ansök nu om att bli en del av vårt team som svensktalande kundsupportrepresentant och vara en del av vår spännande resa. Äventyr, kultur och professionell tillväxt väntar på dig!

 

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag fokuserat på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.

Nordic Jobs Worldwide är störst i Norden på språkrekrytering, med kontor i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta och Lissabon. Vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger i hela världen. Vi har hjälpt över 3000 personer att hitta sitt drömjobb med våra 300+ partners i över 30 olika länder.