Swedish speaking Customer Engagement Advisor for an up and coming Automotive Company

Posted 14 March 2021
LocationMaastricht
DisciplineIT
Reference34549
Ida Hardarsson

Job description

Har du ett intrese stort för elbilindustrin och teknik? Är du redo att börja en karriär i ett expanderande, nytänkande bilföretag som är med och formar framtidens bilindustri? Då har vi rätt möjglihet för dig!

Vår partner arbetar just nu på uppdraget att för evigt förändra bilindustrin. Vi är en generation som kräver smidiga, enkla och hållbara valmöjligheter. Det är i vår partners DNA att vara framåt och att våga, de utmanar sig själva konstant för att ge deras kinder den fulla friheten att ta sig vart de vill precis när de vill.

De grundades i Göteborg 2016 och har sedan dessa haft en kontinuerlig och snabb tillväxt på marknaden. De har verksamheter i Nederländerna, Belgien, Tyskland, Spanien och Sverige.

De har haft stor framgång och tar marknaden till nästa nivå genom att använda ”direkt till kund”-modell. Detta i kontrast till den traditionella återförsäljar-modellen. Det innebära att den administrativa biten av att äga en bil blir transparant, ärlig och fri från krångel samtidigt som upplevelsen blir smärtfri och positiv. De ger dig en bil, tar hand om försäkring, underhåll etc.

Majoriteten av kunderna har et månadsbaserat medlemsskap vilket ger dem mer frihet om deras finansiella situation skulle förändras och de inte längre har möjlighet att finasiera deras medlemsskap. Då kan de bara avsluta medlemsskapet, vilket är idealt, speciellt i en tid med osäkra omständigheter som kan vara avgörande för bilägare.

Vår partner beskriver sig enligt följande; "This isn't a conventional car company. We're a new global brand that focuses on the need of the connected generation, sustainability, and a hassle-free customer experience."

 

Om positionen

Deras europeiska engagemangscenter i Maastricht öppnades i april 2020. Deras första omgång superstjärnor har redan byggt grunden för banbrytande kundservice, men nu vill de växa. För dem handlar det om att tänka utanför boxen och skapa "wow" upplevelser för sina medlemmar. Viktigast? Det personliga bemötandet är nyckeln – Inga robotar!

Din huvudsakliga superkraft erbjuder extremt bra kundservice via olika kommunikationskanaler. Du befinner dig i frontlinjen för deras företag som hanterar olika kundfrågor som nämns nedan. Vi söker högkvalitativa varumärkesambassadörer!

 

Lite insyn i arbetsuppgifterna:

 • Hantera alla inkommande kundfrågor kring vårt mobilitetskoncept, produkter, erbjudanden etc.
 • Säljer vår grymma bil och cool utrustning
 • Interagera med kunder på olika sociala medieplattformar
 • Support vid evenemangsregistrering för våra klubbar
 • Erbjuder grundläggande teknisk kundsupport (Du behöver inte vara för tekniskt kunnig, vi lär dig. Även om det kan vara praktiskt att vara datorexpert!)
 • Och några andra roliga uppgifter när de kommer upp (okej, kanske mer än några... men det är det roliga med ett växande företag!)

 

Arbetstider: 08:00-17:00 (måndag-fredag), 12:00-21:00 (måndag-fredag), 12:00-21:00 (måndag-fredag) eller 10:00-19:00 (måndag-onsdag) och 9:00-17:30 (lördag-söndag) här skulle du vara ledig på torsdag och fredag. Dessa skift roterar.

Denna position erbjuder ett hybridalternativ att arbeta 50% hemifrån i Nederländerna och 50% från kontoret i Maastricht.

 

Kvalifikationer

 • Erfarenhet av att arbeta som kundtjänstagent eller liknande jobb.
 • Ett BRA service (och försäljning!) tankesätt
 • En utbildning på gymnasienivå eller högre
 • Bra datorkunskaper
 • Utmärkta språkkunskaper i både svenska & engelska
 • Pingisfärdigheter uppskattas men är inte obligatoriska (ja, sporten
 • Bor i/omkring Maastricht eller är villig att flytta till området

**Alla sökande måste inneha ett EU-pass eller ett giltigt arbetstillstånd för Nederländerna

 

Förmåner och fördelar med jobbet

De har alla grundliga förmpner på plats, så som pension, försäkring samt friskvårdsbidrag ets. MEN det är inte anledningen till varför du ska välja just dem....Du vill arbeta hos dem på grund av följande:

 • Var en del av en positiv och rolig kultur med hög teamkänsla. Människor tycker verkeligen om sina team och kommer överens med kollegor. Det finns en löparkubb om du tycker om det, Mario Kart turneringar, dansklasser på lunchen, After Works etc.
 • Var en del av att skapa något nytt som aldrig gjorts förut. Det är ett omväxlande tempo och du har aldrig tråkigt.
 • Få det bästa av två världar: En start up-atmosfär med stöd från en etablerad organisation.
 • Gör skillnad. De är ett lärande team med platt hirarki, så allt du tillför har en direkt påverkan!
 • Var en del av ett globalt team som representeras av mångfald med kollegor från 26 olika länder och en 50/50 könsfördelning
 • De har ett väldigt generöst flyttpaket för alla som flyttar från andra länder. Antingen i form av flyttbudget för att täcka alla dina kostnader eller betat flyg + boende första tiden.

 

Vår partner är inte intresserad av en strikt hirarki, utan de värderar samarbete, kreativitet och att utmara normer. De förespråkar en kultur av personlig utveckling och karriärutveckling. Om du är en tänkare som värderar att vara öppen, personlig och utmanande, då skulle du passa pergekt hos vår partner. Generellt anser de att fantasi är percis lika viktigt som expertis, och att instinnkt kan vara lika värdefullt som erfarenhet!

 

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag fokuserat på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.

Nordic Jobs Worldwide är störst i Norden på språkrekrytering, med kontor i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta och Lissabon. Vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger i hela världen. Vi har hjälpt över 3000 personer att hitta sitt drömjobb med våra 300+ partners i över 30 olika länder.