Swedish speaking Customer Agent to beautiful Malta!

Posted 28 January 2023
LocationImsida
DisciplineBPO - Liiketoimintaprosessien ulkoistamispalvelut
Reference35333
Aga Loughran

Job description

Är du intresserad av att använda dina kommunikations- och kundservicekunskaper för att förbättra iGamers upplevelse på vackra Malta? Är du en bra lyssnare, en snabb typ och en problemlösare?

Då har vi rätt jobb för dig!

 

Om vår kund:

Vår kund grundades 2016 och tillhandahåller operativa tjänster till andra företag. De tillhandahåller kundservice på uppdrag av företaget, utför riskanalys och dokumentverifiering och bearbetning samt betalningar och transaktionsbehandling. De erbjuder en mängd olika tjänster som fokuserar på ökad produktivitet och kundnöjdhet. Huvudkontoret ligger på Malta, medan deras nyöppnade filialkontor ligger i Berlin. De är just nu 35 anställda med 10 olika nationaliteter och drivs av 3 svenskar med en sammanlagd erfarenhet av över 20 år i branschen.

 

Rollen:

Som kundtjänstagent kommer du att representera våra kunder, för deras räkning.

Du kommer att hjälpa våra kunders kunder via livechatt och e-postkorrespondens med allt från hur man registrerar ett konto eller rapporterar om de upplever några tekniska problem. Från att hjälpa till med att navigera på våra kunders webbplatser till att informera kunder om pågående kampanjer.

 

Din profil:

Du är glad, social och har lätt att kommunicera med andra människor. Du tycker om att hjälpa andra och du har en bra inställning till människor och arbete. Du är ivrig att lära dig nya saker, till exempel hur en Casino slot faktiskt fungerar.

 

Du har också följande egenskaper:

• Flytande svenska, både i tal och skrift

• Skicklig till flytande engelska tal och skrift

• Goda grundläggande datorkunskaper och du vet hur man navigerar på en webbplats

• Möjlighet att skriva 50 ord per minut eller mer på ett tangentbord

• Tidigare erfarenhet av kundservice är ett plus men inte en nödvändighet

 

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide är en professionell nordisk rekryteringsspecialist med fokus på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.

Nordic Jobs Worldwide är Nordens största språkrekryteringsbyrå, vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger. Som företag rekryterar vi till över 275 kunder på 32 olika platser. Vi rekryterar för närvarande framgångsrikt till över 50 av de största kunderna inom iGaming-industrin - över hela världen.

 

Vi erbjuder positioner från ingångsnivå hela vägen upp till C-nivå roller och har ett starkt team av iGaming-specialister redo att hjälpa till med dina rekryteringsbehov.

 

Är du intresserad av den här positionen? Skicka då ditt CV idag!