Norwegian speaking Sales Consultant to Manila, Philippines

Posted 29 March 2022
LocationManila
Discipline Myynti
Reference36067
Rannei Nordbø

Job description

Vi søker norsktalende personer som ønsker en ny mulighet i Manila! Brenner du skikkelig for finans og salg?  Ser du etter en jobb med mye kundekontakt og høyt tempo? Da vil vi høre fra deg!

Vil du ha en spennende mulighet i Manila? Bli med på vårt dynamiske team! Er du en lidenskapelig person som brenner for finans og salg? Ser du etter en jobb som gir deg mye kundekontakt og et høyt tempo? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Arbeidsoppgaver:

Som salgskonsulent blir telefonen ditt ultimate verktøy, mens e-post blir din sekundære kommunikasjonskanal. Du vil ha nær kontakt med våre Key Account Managers og gi råd til potensielle kunder via telefon. Vi sørger alltid for å gi deg leads av høy kvalitet. I arbeidshverdagen din vil du oppleve god stemning, spennende oppgaver og morsomme vitser med dine glade kollegaer. Du vil samarbeide tett med våre Key Account Managers, som sikrer at arbeidet ditt er av høy kvalitet. Du vil alltid ha tilgang til og oversikt over suksesskriteriene dine, der antall samtaler og oppnådd omsetning naturligvis vil være mest relevant.

Vår klient tilbyr:

God fastlønn, provisjon og bonuser lokalt. Du vil ha gode utviklingsmuligheter og stor innflytelse på din egen karriere - "de som kan, vil og gjør, får også lov". Vi arrangerer hyggelige sosiale sammenkomster både innad i teamet og med hele bedriften. Du vil få en grundig opplæring av din salgssjef gjennom et godt onboarding-program. Vi vil gi deg solid opplæring om markedet, våre produkter og konkurransesituasjonen. Du vil motta opplæring og veiledning fra din leder og dyktige kollegaer. Markedsavdelingen vil støtte din salgsinnsats med relevant data, og vi har et praktisk CRM-system som hjelper deg med leads og annen informasjon. Du vil jobbe sammen med 10-15 kollegaer i verdensklasse i et voksende selskap. I tillegg vil du nyte godt av en fantastisk frokostordning og mat på kontoret. Vi tilbyr også velutstyrte treningsfasiliteter som du kan benytte deg av når det passer deg. Beliggenheten er sentral, med god tilgang til offentlig transport og kjøpesentre.

Kvalifikasjoner:

For å trives i denne stillingen, bør du ha erfaring innen salg, helst innenfor B2B-segmentet. Du bør beherske norsk flytende og ha gode engelskkunnskaper. Som en jegerprofil vil du elske å ta kontakt med nye potensielle kunder, spesielt små og mellomstore bedrifter. Du må kunne jobbe selvstendig med CRM og e-post. Du bør trives i et teammiljø med lagånd, konkurranser og god stemning. Gode kommunikasjonsevner er viktig, og du bør ha pågangsmot og ikke la deg avskrekke av et "nei takk". Du er enig i at mer dialog fører til mer salg.

Om Manila og Filipinene:

Å bo i Manila er en spennende og unik opplevelse. Byen pulserer, er full av energi og har et rikt kulturliv. Det tropiske klimaet gir deg solskinn året rundt, og du kan nyte de vakre strendene i nærheten. Manila er kjent for sitt mangfoldige kjøkken, med deilige lokale retter og internasjonale kulinariske godbiter. I Filippinene vil du møte en vennlig og gjestfri befolkning som ønsker deg velkommen. Byen tilbyr moderne fasiliteter, shoppingmuligheter og et aktivt natteliv. Med sin unike karakter og mangfold er Manila en by som aldri sover.

Høres dette ut som den perfekte stillingen for deg? Vi tar kontakt med kandidater fortløpende!

Høres dette ut som en stilling for deg? Vi kontakter kandidater fortløpende!

 

 

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide er et profesjonelt nordisk rekrutteringsselskap som fokuserer på å koble kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med bedrifter fra hele verden.

Nordic Jobs Worldwide er Nordens største rekrutteringsbyrå innen språkrekruttering, med kontorer i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta og Lisboa. Vi matcher de mest spennende jobbene med nordiske talenter over hele verden. Vi har hjulpet over 3000 mennesker med å finne drømmejobben sin med våre 300+ partnere i over 30 land.