Norwegian Speaking Fundamentals Action Analyst to Dublin

Posted 22 June 2024
LocationDublin
Discipline Rahoitus- ja pankkiala
Reference35078
Katinka Dokka

Job description

Ser du for deg ditt neste, eller kanskje ditt første, steg innenfor din finanskarriere? Da kan dette være noe for deg! Vår partner ser etter en Fundamentals Actions Analyst til sitt kontor i Dublin. Interessert? Les videre.

Selskapet tilbyr finansielle tjenester fra A til Å for sine kunder over hele verden. Selskapets integrerte IT- og BPM-løsningstilnærming gjør det mulig å jobbe og skape verdi på tvers av bransjer og servicelinjer, og håndtere forretningsutfordringer for sine kunder. Ved å bruke innovative rammeverk for fremragende forretningskvalitet, løpende produktivitetsforbedringer, automatisering av prosesser og banebrytende teknologiplattformer, selskapet gjør det mulig for kundene å nå sine kostnadsreduksjonsmål, forbedre prosesseffektiviteten, forbedre effektiviteten og levere overlegen kundeopplevelse. Selskapet har 35 leveringssentre i 14 land fordelt på 6 kontinenter, med 42 000+ ansatte fra over 80+ nasjonaliteter. Kort sagt, et stort selskap som håndterer mange kunder i mange land, noe som gir både utallige utfordringer og muligheter. I Dublin håndterer de finansavdelingen til et stort mediehus som rapporterer til sine klienter i flere land i Europa, blant annet Norge. 

 

Rollebeskrivelse:

Nå leter klienten vår etter en norsktalende til å bli med på sitt Fundamentals Team. Teamet dekker alle egenkapitalrelaterte selskapsarrangementer, inkludert: Cash Dividends, Rights Offering, Spin Off, Divestiture, Meetings og mer, og er dermed ansvarlig for å administrere, tolke, forbedre og rapportere innhold om bedrifter for aksjemarkeder og andre interesserte, inkludert fond. Når markedskompleksiteten øker, er det å administrere og rapportere bedriftsaktivitet på den mest effektive og nøyaktige måten topp prioritering. Ved å utnytte dyp produktkunnskap, sterke kunderelasjoner og nyskapende tenkning streber vi hele tiden etter å utvikle det beste bedriftshendelsesproduktet. Vil du være med på laget?

 

Dine arbeidsoppgaver inkluderer: 

 • Bruk dine analytiske evner til å forbedre dekningen og kvaliteten på bedriftens handlingsdatabase, i tillegg til å opprettholde og sikre nøyaktigheten og aktualiteten til dataene.
 • Utvikle og øke kunnskapen på tvers av alle bedriftsarrangementer
 • Hjelp vår verdenskjente kundesupporthjelpeavdeling med eskalerte kundehenvendelser
 • Anvende problemløsningsferdigheter for å identifisere innovative forbedringsmuligheter og implementere teknologiløsninger for å forbedre prosessene og programvaren vår
 • Samarbeid tett med våre kunde- og produktutviklingsteam for å bidra til fremtidig utvikling og strategisk retning av produktet
 • Administrer store og komplekse dataprosjekter relatert til bedriftshendelser
 • Ta eierskap og vær aktiv med sentrale ansvarsområder.

 

Vi ser etter deg som har:

 • Bachelorgrad i et relevant emne, for eksempel næringsliv, finans, regnskap, informatikk, økonomi eller administrasjon. Arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning.
 • Utmerket engelsk og flytende ferdigheter i et av følgende språk; tysk, italiensk, spansk, russisk, norsk, svensk og dansk
 • Sterke mellommenneskelige og kunderelasjonsbyggende evner
 • Evne til å jobbe effektivt og med stramme tidsfrister
 • Tidligere erfaring eller sterk kunnskap og forståelse av bedriftsfinansiering
 • Evne til å tilpasse seg og trives i et fartsfylt miljø i endring
 • Erfaring med stramme tidsfrister fra tidligere  

 

 I tillegg er det et pluss om du har:

 • Prosjektledererfaring
 • Stor interesse for informasjonshåndtering og teknologi- og produktutvikling
 • En bakgrunn i aksjemarkedene med ytterligere kunnskap om selskapsarrangementer (M&A, distribusjoner, etc.) vil også være en fordel.

 

Vår partner tilbyr:

 • God flyttepakke
 • Svært godt arbeidsmiljø
 • Mulighet for videreutdanning, kursing og utvikling 
 • Karrieremuligheter 
 • Et internasjonalt arbeidsmiljø
 • Andre fordeler. 

 

Om Irland:

Drømmer du om å jobbe i utlandet og oppleve en ny kultur? Irland er et fantastisk land å utforske og Dublin, hovedstaden, er det perfekte stedet for nordmenn som ønsker å utvikle sin karriere og ha det gøy samtidig. Irland har en rik historie og kultur, vakker natur og en vennlig befolkning. Dublin har et blomstrende arbeidsmarked og er hjem til mange internasjonale selskaper, inkludert noen av de største teknologiselskapene i verden. Byen har også et ungdommelig og livlig kulturliv, fantastiske puber og en imøtekommende befolkning.

Irland har et rimelig kostnadsnivå sammenlignet med andre europeiske land, og har også et høyt levestandard. Det er også enkelt å reise rundt på øya, med mange spektakulære naturskjønnheter og historiske steder å utforske.

Alt i alt er Irland og Dublin en flott mulighet for nordmenn som ønsker å utvide horisontene sine, utvikle karrieren og leve livet på en litt annerledes måte. Så hvorfor ikke komme og bli en del av denne spennende og pulserende byen?

 

Høres dette ut som din neste utfordring og mulighet? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg! Vi intervjuer og ansetter fortløpende, så hvis dette fikk det til å krible i magen - send oss din CV i dag! 

 

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide er et profesjonelt nordisk rekrutteringsselskap som fokuserer på å koble kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med bedrifter fra hele verden.

Nordic Jobs Worldwide er Nordens største rekrutteringsbyrå innen språkrekruttering, med kontorer i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta og Lisboa. Vi matcher de mest spennende jobbene med nordiske talenter over hele verden. Vi har hjulpet over 3000 mennesker med å finne drømmejobben sin med våre 300+ partnere i over 30 land.