Norwegian Speaking Front Office Service Advisor to Fuengirola, Spain

Posted 08 December 2022
LocationFuengirola
DisciplineBPO - Liiketoimintaprosessien ulkoistamispalvelut
Reference33800
Katinka Dokka

Job description

Norsktalende Front Office Rådgivere: Bli med på laget til en internasjonal markedsleder, få erfaring fra inkassobransjen og selvfølgelig, lev i deilige Fuengirola. 

Du vil fort legge merke til at det er menneskene, både medarbeiderne og kundene som står i sentrum av jobben vi gjør. Når du jobber hos oss, jobber du for en bedrift som dedikerer seg til å hjelpe folk. Med mer enn 10.000 medarbeidere i 25 land, er vi verdens største leverandør av kredittjenester.   
 
Bransjen vår handler om å hjelpe andre. 

Hjelpe mennesker med gjeldsproblemer ut av en vanskelig situasjon. Hjelpe bedrifter med å få betalt, så de har muligheten til å vokse og ansatte flere medarbeidere. Dette skaper igjen positive ringvirkninger i hele samfunnet. Som en del av selskapet blir du et viktig ledd i denne verdikjeden. Vi synes det er veldig fint at arbeidet får en dypere mening, og har verdier vi står bak. Dette er selvfølgelig i tillegg til konkurransedyktige lønningsvilkår, gode utviklingsmuligheter og et godt arbeidsmiljø!
 
Å jobbe for en internasjonal markedsleder betyr mer enn at det høres bra ut. Dette betyr at du får jobbe med de beste folkene, spennende kunder, innovative løsninger og følge de høyeste etiske standardene.  

 
Du får mulighet til å utvikle deg 

I selskapet har du mange muligheter til å utvikle deg. I en stor organisasjon er det rom for å ta neste karrieresteg, spesialisere seg eller bytte fagområde. Siden jobben vi gjør handler om å hjelpe andre – enkeltpersoner og bedrifter, bidrar jobben din i tillegg til utvikling på et personlig plan. Kort fortalt, du vil vokse gjennom å gjøre en forskjell. 

 
Hva kan vi tilby deg? 
 

 • Markedsledende lønnspakke: Konkurransedyktig grunnlønn, attraktiv bonusordning, privat helseforsikring og verdikuponger til restauranter. Arbeidstiden er i tråd med norske åpningstider.   
 • Opplæring og god trening for å utvikle ferdighetene dine og sikre din suksess i din stilling.   
 • Gode utviklingsmuligheter, faglig og personlig. Du vil bli fulgt opp med god trening og muligheter for å sikre deg en god trivsel og karriere i selskapet over tid. 
 • Vi sørger selvfølgelig for gode sosiale arrangementer og aktiviteter. Vi har stort fokus på din utvikling og trivsel generelt, både individuelt og som en del av et team. 
 • Permanent kontrakt og fulltidsstilling. 
    

Som Front Office Rådgiver vil du: 
 

 • Håndtere kundekontakt via ulike inngående/utgående kommunikasjonskanaler for å støtte vår sluttkunder i Norge. 
   
 • Ha ansvar for å levere kundeservice av topp kvalitet. Du vil jobbe på vegne av vår kunder i flere forskjellige bransjer, noe som vil gi deg veldig varierte arbeidsoppgaver. 
   
 • Sikre gode kundedialoger og sette opp fornuftige betalingsplaner med klare tidsrammer. 
   
 • Sikre gode systemnotater og sikre nøyaktig beskrevet samtale noter.  
 • Jobbe mot forretningsmål, individuelle og team KPI-er. 
 • Ha permanent fulltidskontrakt. 

 

Stillingen passer godt for deg som… 
er motivert, vil bidrar og har en genuin interesse for god kundeservice og kunsten å lytte. Du har lyst til å lære mer, forbedre deg og bli bedre. Du er en ambisiøs og hyggelig kollega, og du vil både bidra til teamets trivsel og sikre egne resultater. Du trives i tempofylt miljøer og god til at holde roen. Du vil bidra til et godt miljø og god tilbakemeldingskultur for forbedring og utvikling, som en del av din hverdag.  

 

Er det dette du er god på og har erfaring med? 

 • Det er et krav at du snakker og skriver flytende norsk og håndterer engelsk på høyt nivå muntlig og skriftlig. Kan du flere språk er det en fordel. 
   
 • Det er en fordel at du har erfaring med kundeservice – og har stor interesse for området. Har du erfaring med kundeservice via telefon, er det en fordel. 
 • Vil bidra, er motivert og god til at ha gode samtaler
 • Imøtekommende og lyttende, opptatt av å skape gode relasjoner både med kunder, kollegaer og mennesker du snakker med over telefon. 
 • Vi forventer at alle våre søkere har ryddig økonomi. 

 

Vi intervjuer kandidater og ansetter fortløpende, så dersom dette er interessant for deg, ta send inn din CV i dag! 

 

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide er et profesjonelt nordisk rekrutteringsselskap som fokuserer på å koble kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med bedrifter fra hele verden.

Nordic Jobs Worldwide er Nordens største rekrutteringsbyrå innen språkrekruttering, med kontorer i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta og Lisboa. Vi matcher de mest spennende jobbene med nordiske talenter over hele verden. Vi har hjulpet over 3000 mennesker med å finne drømmejobben sin med våre 300+ partnere i over 30 land.