Norwegian Speaking Digital Marketing Consultant to Barcelona, Spain

Posted 22 June 2024
LocationBarcelona
Discipline BPO - Liiketoimintaprosessien ulkoistamispalvelut
Reference33093
Synne Habberstad

Job description

Grip sjansen til å forme fremtiden med oss i vakre Barcelona!

Er du entusiastisk om ny teknologi og har en lidenskap for digital markedsføring? Da kan du være den vi leter etter! Vi søker etter dynamiske, kreative, og utadvendte kandidater som er klare til å ta fatt på spennende utfordringer i et raskt skiftende miljø.

 

Digital Marketing Consultant

Som en del av vår klients dedikerte team vil du være hjernen bak digitale reklamekampanjer, analysere data og gi verdifulle råd for optimalisering. Du får sjansen til å konsultere små og mellomstore bedrifter, hjelpe dem med sterke markedsføringsstrategier, og selge innovative Google-produkter. Dette er din mulighet til å påvirke virksomheten betydelig, samtidig som du jobber mot individuelle salgsmål og bidrar til å utvide kundebasen på tvers av EMEA.

 

Hvorfor Barcelona?

Barcelona, hjertet av Catalonia, venter på deg! Vår klients kontorer ligger bare 15 minutter fra Camp Nou og et steinkast fra stranden. Du vil oppleve et dynamisk miljø med skandinaviske kollegaer, kombinert med den unike kulturen i denne fantastiske byen. Barcelona er ikke bare kjent for sin kunst og arkitektur, men også for sitt pulserende byliv og avslappede strandatmosfære. Byen tilbyr alt fra fantastisk uteliv til utmerkede shoppingmuligheter, og dette er bare noen få grunner til at Barcelona har blitt et stadig mer populært reisemål.

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg med en bachelor- eller mastergrad, eller tilsvarende praktisk erfaring. Kravet er norsk språknivå og flytende engelsk. Med mer enn ett års erfaring innen reklame, PPC-kampanjer eller salg, er du en lagspiller med sterke leder-, analytiske og kommunikasjonsferdigheter. Du er lidenskapelig opptatt av markedsføring, teknologi og online annonsering, og du ønsker å kontinuerlig lære og utvikle deg.

 

Fordeler vi tilbyr:

- Fulltidsstilling (39 timer i uken, mandag til fredag).

- Lønn: €25,500.00 brutto/år + opp til €4,500 brutto/år i bonus.

- Langsiktig kontrakt.

- Flyttepakke: Flybillett, Betalt hotell.

- Gratis medlemskap i treningsstudio.

- 3 uker med intens introduksjonsopplæring på Google Ads og spesifikk salgsopplæring.

- Etablert karrierevei for å vokse i prosjektet.

- Kontinuerlig opplæring og sertifiseringer i Google-produkter.

- Konkurranser annenhver uke, månedlig eller kvartalsvis.

- Ansettelse hos verdens største leverandør av kontaktsentertjenester.

- Utmerket arbeidsmiljø, gode kolleger, sosiale arrangementer og personlig utvikling.

- Dynamisk forretningsmessig uformelt miljø med kolleger i alle aldre samlet i et svært motivert team.

- Kontorlokalisering omgitt av havet (World Trade Center, Barcelona, Spania).

 

Er du klar for å bygge en internasjonal karriere innen markedsføring?

Vi vurderer aktuelle kandidater fortløpende!

 

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide er et profesjonelt nordisk rekrutteringsselskap som fokuserer på å koble kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med bedrifter fra hele verden.

Nordic Jobs Worldwide er Nordens største rekrutteringsbyrå innen språkrekruttering, med kontorer i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta og Lisboa. Vi matcher de mest spennende jobbene med nordiske talenter over hele verden. Vi har hjulpet over 3000 mennesker med å finne drømmejobben sin med våre 300+ partnere i over 30 land.