Send os dit CV
Image 2021 06 02 T09 21 25

medicinalindustrien

Tilbage til industrier

Indenfor medicinalindustrien arbejder man på at opdage, udvikle, producere og markedsføre lægemidler/medicin til at helbrede eller vaccinere patienter, samt lindre deres symptomer. De skal følge nogle regler vedrørende patentering, testning, sikkerhed, effektivitet og markedsføring af lægemidler.

Lægemiddelovervågning har til formål at indsamle information om sikkerhed ved klinisk brug og forkorte tiden, indtil et lægemiddels sikkerhedsprofil er velkendt.

Vi har normalt ikke for mange stillinger inden for denne branche, men vi har nogle få stillinger, og det kan blive til flere i fremtiden.

I den Pharmacovigilance Associate-stilling, vi har, skal du overvåge kvaliteten af ​​indtastningen af ​​kildedokumentoplysninger, dokumentere feedback i en kvalitetstracker og vedligeholde kvalitetsdataene for hver sag, samt analysere defekttendenser for altid at sikre kvalitet. Dokumenterne og dataene vil være medicinske, farmaceutiske eller patienters rapporter. Ud over dette er lægemiddelovervågningens tilknyttede virksomheder ansvarlige for at oversætte nogle af rapporterne, feedbacken og dataene på deres modersmål.

Du kan læse mere om vores stillinger i "udforsk jobs". Hvis du har andre spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte en af ​​vores rekrutteringskonsulenter.