Send os dit CV
Image 2021 06 02 T09 10 45

Modeindustrien

Tilbage til industrier

​Modeindustrien kan defineres som erhvervet der involverer at lave og sælge tøj. Industrien er på mange måder unik i forhold til andre, mest fordi den i høj grad er styret af forandring. Modebranchen kan beskrives på mange måder, men det mest specielle ved branchen er, at den faktisk er baseret på de personer, der udgør den; fra designere, til sælgere, modeller, it-designere, butikker, fabriksarbejdere - listen er lang!

Vi har normalt ikke stillinger som designere, fabriksarbejdere eller lignende. Ofte har vi job inden for et modemærke eller e-handelsfirma, der sælger modetøj online. Stillinger, vi ofte har, er kundeservice stillinger eller content moderator stillinger. Stillingen som content moderator går ud på at opdatere hjemmesiden med nyt tøj, lave billeder osv. Kundeservice stillingerne er stillinger, hvor du besvarer kundehenvendelser og sørger for, at kunderne bliver taget hånd om på en god måde.

Hvis du ønsker at arbejde i denne branche, så tjek vores ledige stillinger ud eller kontakt en af ​​vores rekrutteringskonsulenter for mere information!