Swedish-speaking Customer Support Agents to Crete, Greece

Posted 02 November 2021
LocationCrete
Discipline BPO
Reference34510
Contact NameGabriella Franzén

Job description

Svensktalande Kundsupport till Kreta, Grekland!

Trött på samma gamla rutin? Redo att ge dig ut på ett spännande äventyr som kombinerar arbete och nöje? Då behöver du inte leta längre! Vi har en spännande möjlighet för dig att bli en del av vårt klients team som en svensktalande kundsupportrepresentant i den fantastiska staden Chania på Kreta!

 

Ansvarsområden:

 • Erbjuda förstklassig kundsupport till vår klients svensktalande kunder via telefon, e-post och chatt. Ditt vänliga sätt och problemlösningsförmåga kommer att lämna kunderna med ett leende.
 • Vara den tekniska superhjälten: Hjälpa kunder att lösa deras tekniska problem, navigera genom våra klients produkter och tjänster och se till att de har en smidig upplevelse.
 • Dokumentera och följa upp kundinteraktioner och se till att noggranna och detaljerade register upprätthålls.
 • Samarbeta med dina kollegor och tvärfunktionella team för att dela kunskap, hitta innovativa lösningar och skapa en positiv och stödjande arbetsmiljö.

 

Kvalifikationer:

 • Flytande i svenska (modersmålsnivå eller nära modersmålsnivå) och utmärkta kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
 • Kundfokuserad inställning: Du njuter verkligen av att hjälpa andra och strävar efter att överträffa kundens förväntningar.
 • Problemlösningsförmåga: Du älskar spänningen att hitta lösningar och felsöka tekniska problem. Inget utmaning är för stor för dig!
 • Lagspelare: Du trivs i en samarbetsmiljö och tycker om att arbeta tillsammans med andra för att uppnå gemensamma mål.
 • Positiva vibbar: Du tar med dig energi, entusiasm och en positiv attityd till arbetet varje dag.

 

Vad får du i gengäld?

 • Arbeta och bo i paradiset: Tänk dig att vakna upp till kristallklart turkosblått vatten, gyllene sandstränder och ett medelhavsklimat som kommer att göra dina vänner hemma avundsjuka. Chania erbjuder en pittoresk miljö för din professionella resa.
 • Enkel flytt: Säg adjö till stressen! Vi har täckt dig med ett omfattande flyttpaket som inkluderar flyg till Chania på Kreta samt bekvämt boende under din anställning. Vi vill att du ska fokusera på det du är bäst på – att erbjuda enastående kundsupport.
 • Arbeta med ett globalt team: Bli en del av ett mångkulturellt och mångfaldigt team där du kan utvidga dina vyer, skapa livslånga vänskaper och lära av talangfulla personer från hela världen.
 • Tillväxt och utveckling: Vår klient tror på att investera i sina anställdas framgång. Du kommer att ha tillgång till kontinuerlig träning och utvecklingsmöjligheter för att slipa dina färdigheter och ta din karriär till nya höjder.

 

Varför Chania?

Fly från det vanliga och ge dig ut på en förvandlande resa genom att arbeta i den förtrollande staden Chania på Kreta, Grekland. Här är bara några skäl till varför denna förtrollande destination bör bli ditt nästa professionella steg:

 • Enastående skönhet: Chania erbjuder en unik naturlig skönhet som tar andan ur dig. Från dess fantastiska stränder med kristallklart turkosblått vatten till dess majestätiska bergskedjor och frodiga olivlundar känns varje dag som ett vykortsvärdigt äventyr.

 

 • Rik historia och kultur: Fördjupa dig i en stad som är rik på historia och kultur. Utforska antika ruiner, beundra venetiansk och osmansk arkitektur och promenera genom de smala gatorna i Gamla stan där historiens berättelser viskar genom varje gatsten.

 

 • Varmt medelhavsklimat: Säg adjö till mörka vintrar och omfamna ett medelhavsklimat som inbjuder till utomhusaktiviteter året runt. Njut av soliga dagar, milda vintrar och njut av den friska havsbrisen som genomsyrar staden.

 

 • Work Life Balance: I Chania är arbete-livsbalans mer än ett koncept, det är en livsstil. Omfamna den avslappnade medelhavslivsstilen där lugna luncher och uppfriskande pauser vid stranden är lika viktiga som professionell framgång.

 

 • Port till äventyr: Chania är din port till spännande äventyr och upptäckter. Dyk ner i Medelhavets djup, vandra genom dramatiska klyftor eller ge dig ut på en resa för att upptäcka gömda skatter i Kretas fängslande landskap.

Är du redo att byta ut din dagliga pendling mot ett öparadis? Ansök nu för att bli medlem i vårt klients team som en svensktalande kundsupportrepresentant i Chania på Kreta. Missa inte den här möjligheten att kombinera din passion för kundservice med en oförglömlig livsstil. Ditt äventyr väntar!

 

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag fokuserat på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.

Nordic Jobs Worldwide är störst i Norden på språkrekrytering, med kontor i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta och Lissabon. Vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger i hela världen. Vi har hjälpt över 3000 personer att hitta sitt drömjobb med våra 300+ partners i över 30 olika länder.