Swedish-speaking Content Moderators for famous app in Sunny Lisbon!

Posted 22 April 2024
LocationLissabon
Discipline BPO
Reference36873
Contact NameGabriella Franzén

Job description

Vi söker nu svensktalande som vill bli en del av vår klients team i Lissabon, Portugal och arbeta som Content Moderator!
Du kommer att arbeta med ett känt tech-företag som verkar i Sverige och över hela världen och tillhandahåller mobilitetstjänster, fordon och skoteruthyrning, bildelning och matleveranstjänster.
 
Arbetsuppgifter
Som T&S Content Moderator och utredare kommer du att ansvara för att granska innehållet i en grafisk karaktär och genomdrivande av politiska beslut relaterat till innehåll, hantering av känsliga och komplexa problem som användare möter för att skydda plattformen och förvara den säker.
Du kommer också att visa etiska och genuina färdigheter i återhållsamhet genom att tillämpa policyer korrek och säkerställa kvalitet, immateriella rättigheter, integritet och onlinesäkerhet.
 
 
Din profil
 • Flytande i svenska, skriftligt och muntligt
 • Goda datakunskaper
 • Goda kommunikationsfärdigheter
 • Sympatisk och empatisk
 • Kan arbeta i team och sprida god laganda
 • Är flexibel och snabblärd
 
Förmåner
Att jobba för vår klient är en stor möjlighet för dig som vill växa inom ett globalt företag med stora resurser. De vill satsa på dig som har ambitioner om att ha en framgångsrik karriär och därför har motivationen till att lägga in det där lilla extra. Det finns stora utvecklingsmöjligheter och internrekrytering är väldigt vanligt. Vår klient är väldigt noga med att alla anställda ska trivas bra på jobbet och att det ska vara god stämning mellan medarbetare. De har varje vecka events för all personal. Det kan tex vara vindsurfing, yogalektioner eller fotbollsturnering. Dessutom har de varje vecka Friday-beers på sin takterrass.
 • En unik möjlighet att bo, jobba och lära känna ett helt nytt land och dess kultur
 • Rum i företagets lägenhet
 • En gratis flygresa hem varje år (inom EU)
 • Återbetald flygbiljett ner till Lissabon
 • Karriärsmöjligheter i en multikulturell miljö
 • Möjlighet att arbeta tillsammans med ledare från olika industrier
 • Stabila arbetsförhållanden och utvecklingsplaner
 • Privat sjukförsäkring efter 6 månaders anställning
 • Gratis språkkurs i portugisiska, vattensporter, fester och mycket mer!
 
Att bo och jobba i Lissabon
Lissabon är huvudstaden i Portugal och har ungefär 500 000 invånare i den centrala delen av staden, och ungefär 2,8 miljoner i hela storstadsområdet. I Lissabon finns det allt möjligt att göra. Det är en stad som har nära till havet, kan erbjuda bra shopping, nattliv och har också ett otroligt kulturarv men många fina gamla byggnader. På Portugals "riviera", väster om Lissabon, ligger de populära badorterna Estoril och Cascais. I Estoril finns även Europas största kasino. Lissabon bjuder, under stora delar av året, på ett behagligt klimat och ett strålande väder. Detta har lett till att Lissabon och Portugal blivit populära resemål för europeiska resenärer. Klimatet är vad man kallar subtropiskt – medelhavsklimat, det innebär att det är milda vintrar och varma till heta somrar. Allt fler skandinaver har fått upp intresse för Portugal och många menar på att Lissabon kommer att bli det nya Barcelona. Lissabon har allt kan önska sig. sol, värme, nattliv, avslappnad levnadsstil, shopping, kultur, storstad, parker och såklart surfing.
 
Nordic Jobs Worldwide
Nordic Jobs Worldwide är ett professionellt nordiskt rekryteringsföretag fokuserat på att koppla samman kandidater från Sverige, Finland, Norge och Danmark med företag från hela världen.
Nordic Jobs Worldwide är störst i Norden på språkrekrytering, med kontor i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta och Lissabon. Vi matchar de mest spännande jobben med nordiska talanger i hela världen. Vi har hjälpt över 3000 personer att hitta sitt drömjobb med våra 300+ partners i över 30 olika länder.