Projektledare till Soliga Malta!

Posted 22 August 2022
LocationMalta
DisciplineAdministrationsbranchen
Reference35704
Contact NameAga Loughran

Job description

Vår kund söker nu en projektledare till sitt team som ska ansvara för planering, leverans och schemaläggningen av deras olika projekt. Hos vår kund kommer du att vara kuggen i hjulet, spindeln i nätet, hålla många bollar i luften, ha många järn i elden …. och alla andra metaforer som beskriver deras nästa stjärna och allvetare.

Rollen:

- Du har en drivande, strategisk och övergripande roll där du ansvarar för geografisk planering, strategi och är bryggan för säljorganisationens leverans.
- Du använder dig av Excel för att hantera kundregister i vår kunds databas. Det innebär även att du ansvarar för planering, schemaläggning och koordinering av säljare och tekniker för vår kunds kundprojekt.
- Du tar fram analyser och statistik för att optimera arbetet i projekten på ett kostnadseffektivt sätt. Det är du som har överblick och kommer att flagga för övriga kollegor i leveransteamet när det behöver gasas eller bromsas.

Vem är du?

Vår kund söker dig som har ambitionen av att utvecklas och har kunskapen som kan ta företaget till nästa nivå! Som person är du organiserad, får energi av att lösa svåra problem, och ditt hjärta slår ett extra slag när du uppnår våra mål och resultat. Du jobbar på ett strukturerat sätt och har lätt att förstå samband. Eftersom rollen innebär mycket samverkan är det viktigt att du är serviceminded, samarbetsvillig, tycker om att ha många kontaktytor och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Vår kund ser gärna att du har erfarenhet från en koordinerande roll där du har lett projekt och skapat struktur. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av back office arbete inom callcenter eller annan säljorganisation.

Vår kund erbjuder

I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder vår kund en nyckelroll i en lärorik, utvecklande och spännande miljö bland positiva och engagerade kollegor där du har stora möjligheter att utvecklas och skapa synliga resultat i en miljö där nya idéer och initiativ uppmuntras. Vår kund är en organisation med korta beslutsvägar och de välkomnar dina lönsamma och hållbara idéer. De erbjuder en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter på deras trevliga kontor på härliga och soliga Malta.
De värnar om en positiv och utvecklande atmosfär på kontoret då de anser att trivas på kontoret är det viktigaste för en hälsosam arbetsplats.