Norwegian-speaking Marketing Lead to Stockholm

Posted 14 March 2023
LocationStockholm
Reference36414
Contact NameKatinka Dokka

Job description

Vår kunde innen  finanssektoren  er jakt etter sin nye Marketing Lead til å bli med sitt fantastiske kontor i Stockholm! 

 

Hvorfor jobbe for vår klient?

 • Det er plass til alle! De er et veldig mangfoldig team som lærer av hverandre. Vi tror du vil gjøre fantastiske ting her - uansett hvem du er.
 • De er stolte over å være det første svenske selskapet som kom på topp 10-listen på Financial Times' liste over de 1000 raskest voksende selskapene i Europa.
 • Deres kontor ligger sentralt i Stockholm. Og deres ansatte elsker å henge på tvers av team og trives veldig godt i hverandres selskap, både i arbeidstiden og etterpå.

 

Hva gjør du i en rolle som Marketing Lead?

Vår klient er et raskt voksende internasjonalt FinTech-selskap med fokus på å omdefinere finansiering av små bedrifter. Tradisjonelle långivere er trege og dyre, og ved å sette oss inn i ett land om gangen, planlegger de å endre dette. I denne rollen vil du være en integrert del av å øke deres tilstedeværelse i  Norweigan-markedet.

 

Mer spesifikt vil du:

 • Lede det taktiske arbeidet med våre markedsaktiviteter i det norske markedet.
 • Drive vekstmuligheter innen online, offline og andre kanaler.
 • Arbeide tett med markedsførings- og kundesuksessteamene for å planlegge, distribuere og analysere kampanjer for det norske markedet.
 • Ha muligheten til å bidra aktivt til markedsføringsstrategi og drift.
 • Arbeide tett med partnerskapsteamet vårt for å oppdage nye muligheter for vekst og bygge varige relasjoner som kommer alle parter til gode.

 

De konkurrerer med de gamle bankene, og må opptre som rivaler, så det forventes at du tenker utenfor boksen og aktivt prøver å finne nye ideer. Det oppfordres til A/B-testing og forventes at du definerer og følger opp målinger og mål.

 

Høres interessant ut? Dette ser vi etter:

Klientens medarbeidere er deres viktigste ressurs og grunnlaget for vår suksess. Vi søker etter engasjerte personer som setter kundens behov og erfaring i sentrum.

 • Du har en bevist track record av inntektsdrevet markedsføringserfaring.
 • Du har en analytisk tankegang, ved at du foretrekker å basere beslutninger på tall i stedet for magefølelse.
 • Du er kjent med det digitale markedsføringsområdet (SEO, SEM, tilknyttede selskaper, utgivere, etc.) og ytelsesmålingsmålinger (CTR, CPA, CPM, LTV, etc).
 • Du er kjent med det norske medie- og reklamelandskapet.
 • Du har erfaring med å jobbe med tredje parts kreative byråer.
 • Du snakker morsmålsnivå i norsk og flytende engelsk

 

Har du krysset av i disse boksene? Her er flere grunner til å søke!

Selskapet er et mangfoldig tverrfaglig og internasjonalt team av mennesker som bringer kreativitet, energi og fortreffelighet til enhver situasjon. Det er en morsom oppstartsatmosfære i et oppskalert miljø med flate hierarkier. Klienten har forskjellige sosiale arrangementer som fester, afterworks, teambuilding-aktiviteter og firmaturer. Vi tilbyr fleksibilitet, støtter aktivt balansen mellom arbeid og privatliv, og tilbyr helse- og velværegodtgjørelse samt dekket utstyr og telefon til jobben.

 

Ønsker du å søke? Send din søknad og CV da vel!

Vi vurdere aktuelle kandidater fortløpende.

 

Nordic Jobs Worldwide

Nordic Jobs Worldwide er et profesjonelt nordisk rekrutteringsselskap som fokuserer på å koble kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med bedrifter fra hele verden.

Nordic Jobs Worldwide er Nordens største rekrutteringsbyrå innen språkrekruttering, med kontorer i Oslo, Tallinn, Malaga, Malta og Lisboa. Vi matcher de mest spennende jobbene med nordiske talenter over hele verden. Vi har hjulpet over 3000 mennesker med å finne drømmejobben sin med våre 300+ partnere i over 30 land.