Finnish-speaking Digital Marketing Consultant to sunny Barcelona!

Posted 23 July 2024
LocationBarcelona
Discipline Markedsføring
Reference33600
Contact NameTomas Leinonen

Job description

Ymmärrätkö digitaalisen markkinoinnin tärkeyden ja hyödyt? Haemme suomenkielisiä Digimarkkinointikonsultteja Barcelonaan!

Jos olet mukavuusalueella tietotekniikan kanssa, luova, ulospäinsuuntautunut ja halukas käärimään hihat ja saamaan asiat hoidettua nopeatempoisessa, nopeasti muuttuvassa ympäristössä, tämä tehtävä on sinulle!

Etsimme parhaillaan uusia työntekijöitä kasvavaan projektiin Barcelonaan.

Tulet konsultoimaan suomenkielisiä asiakasyrityksiä heidän digimarkkinointikampanjoissaan ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi yritysten liiketoimintaan. Optimoit pienten ja keskisuurten yritysten markkinointikampanjoita kertyneen datan perusteella ja suoritat digimarkkinointituotteiden lisämyyntiä. Pääset tavoitteelliseen ympäristöön, jossa työskentelet henkilökohtaisten myyntitavoitteiden saavuttamiseksi sekä olet osa suurempaa myyntitiimiä, joka kasvattaa asiakaskuntaa kaikkialla EMEA-alueella. Tulet osaksi suurta tiimiä, joka luo ainutlaatuisia asiakaskokemuksia ja vaikuttaa aktiivisesti suomenkieliseen digitaaliseen markkinointiympäristöön.

Vaatimukset

  • BA/BS tutkinto tai vastaava käytännön työkokemus
  • suomi äidinkielenä
  • sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
  • +1 vuoden kokemus mainonnasta, PPC-kampanjoista tai myynnistä
  • Tiimipelaaja, jolla on vahvat johtajuus-, analyyttiset ja vuorovaikutustaidot

 

Edut

  • Kokopäivätyö ( 39 h viikossa, maanantaista perjantaihin)
  • Pitkäaikainen sopimus
  • Muuttopaketti: Lentolippu + majoitus
  • 3 viikon perehdytys digimarkkinointituotteisin sekä myyntikoulutusta.
  • Jatkuva koulutus ja sertifioinnit verkkotuotteisiin

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja suomenkielinen rekrytointitiimimme ottaa sinuun yhteyttä!

 

Nordic Jobs Worldwide  

 

Nordic Jobs Worldwide on pohjoismainen rekrytointitoimisto, jonka päätavoitteena on asiantuntevasti työllistää työnhakijoita Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta kansainvälisiin yrityksiin ympäri maailmaa. 

 

Olemme suurin kieliperusteinen rekrytointiyritys Pohjoismaissa ja toimistomme sijaitsevat Oslossa, Tallinnassa, Malagassa, Maltalla sekä Lissabonissa. Yhdistämme pohjoismaiset osaajat mielenkiintoisimpiin työpaikkoihin maailmanlaajuisesti. Olemme auttaneet yli 3000 ihmistä löytämään unelmatyönsä yli 300 asiakasyrityksemme ja 30 kohdemaamme joukosta.