Nå søker vi personer med erfaring innen salg og kundeservice for vår internasjonale kunde i Uddevalla

Firma logo

We are professional Nordic recruitment specialists focused on connecting candidates from Sweden, Finland, Norway, and Denmark with businesses from all over the world. Nordic Jobs Worldwide is a fresh company hungry to become the largest Recruitment agency in the Nordic region that specialize in finding talent with specific Nordic languages. Nordic Jobs Worldwide currently holds over 30 years of recruitment experience between all its partners and has already become a valuable recruitment extension to many businesses worldwide. www.nordicjobsworldwide.com Tomorrow is a new day

Vår kunde er en internasjonal leverandør av kosttilskudd, medisinsk utrustning og reseptfrie legemidler fra vekster. Datterselskapet finnes i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Tsjekkia og USA med ca 200 ansatte og en omsetning på over 500 MSEK. Med egen forskning- og utviklingsavdeling, har vi fokus på å levere veldokumenterte produkter av høy kvalitet. Vår kundes mest velkjente varemerke/produkt er VitaePro. Vår drivkraft er å hjelpe mennesker med å få en bedre hverdag. Det er viktig for oss å utvikle en organisasjonskultur som bygger på vårt varemerke; Nyskapende, Modig, Ansvarsbevisst og Respektfull.
 
Nå søker vi deg som er i begynnelsen av din karriere og har erfaring fra salg og service. Som person er du et konkurransemenneske som elsker å skape gode kunderelasjoner. For denne tjenesten søker vi norsktalende personer. 

Om stillingen

Vår kunde er inne i en sterk ekspansiv fase og for å fortsette sin fremgang ønsker de å rekruttere og utvikle engasjerte medarbeidere som elsker å jobbe med salg og kundekontakt på deres kontorer i Uddevalla. Og for å fortsette sin fremgang vil de rekruttere og utvikle engasjerte medarbeidere som elsker å jobbe med salg og kundekontakt til deres kontorer i Uddevalla. Vår kunde er en internasjonal leverandør av kosttilskudd, medisinsk utrustning og reseptfrie legemidler fra vekster.
Nå søker vår kunde flere kundeservicemedarbeidere med erfaring fra salg og service som vil jobbe i et team som drives av å hjelpe mennesker med å få en bedre hverdag.

Kvalifikasjoner 

Som kundeservicemedarbeider kommer du til å jobbe i et engasjert og drevent team som jobber med å gi førsteklasses service til sine kunder. Kundeserviceavdelingen er inndelt i to forskjellige team. Hvilket team du kommer til å tilhøre kommer an på hvilke marked du jobber med. Du kommer i første omgang til å hjelpe kunder som ringer inn til kundeservice med rådgivning rundt produktene samt arbeide med å fange opp muligheter for mersalg. Du kommer til å jobbe med å skape gode relasjoner med kundene gjennom å argumentere for produktene utfra en behovsanalyse. Du kommer til å jobbe med både daglige og langsiktige KPI'er som du setter opp sammen med din Team Manager.
Du har en god evne til å forstå konsekvenser av ulike løsningsforslag og finner den mest effektive løsningen. Videre ser vi at du handler rolig, stabilt og kontrollert i stressende situasjoner. Du prioriterer og fokuserer på de viktigste arbeidsoppgavene og holder et realistisk perspektiv på spørsmål. 

Du kommer til å 

 • Besvare innkommende samtaler.
 • Ringe utgående samtale til eksisterende kunder, med oppfølgingssamtaler og velkomstsamtaler.
 • Besvare mail og brev samt ta hånd om andre administrative oppgaver.
 • Ved behov også hjelpe andre avdelinger innen organisasjonen.
Vi tror at stillingen passer deg som er i begynnelsen av din karriere og som ønsker å jobbe i et selskap som preges av kvalitet og et høyt tempo.
Du har også gode muligheter for utvikling gjennom coachning og oppfølging.

Vi søker deg som
 • Snakker og skriver norsk
 • Har 1-3 års erfaring innen salg og service. Vi ser helst at du har jobbet innen kundeservice/telemarketing/butikksalg.
 • Har gode kunnskaper innen Officepakken.
 • Du har er bachelor innen markedsføring eller økonomi.
 • Du har tidigere jobbet på telefon.

Annen informasjon
 • Start: Omgående
 • Plasering: Uddevalla, Sverige

Er dette interessant? Send din CV til henriette@nordicjobsworldwide.com eller ring 46 79 53 55 om du har spørsmål rundt stillingen. 

Besøk www.nordicjobsworldwide.com for å se alle våre ledige stillinger

 
 

Keywords:

 • Kundeservice
 • Salg & markedsføring
 • Salg & Kundebehandling

Sector: Produktsalg

Sector category: Salg / Markedsføring

Alternate sector: Kundesenter

Alternate sector category: Salg / Markedsføring

About this position

Employer Nordic Jobs Worldwide AS
Nedre Slottsgate
0158
Salary
Place Norway
Title Salg og kundeservice konsulent
Sector Privat
Employment Fast
Number of positions 2
Webpage http://www.nordicjobsworldwide.com
Deadline 05/02/2018

Apply here

Email*
First name*
Last name*
Phone number*

Company contacts

Firma logo

Henriette Husevåg

Recruitment Consultant

henriette@nordicjobsworldwide.com

46795355