Nå søker vi personer til Stockholm for en av Sveriges største banker

Firma logo

We are professional Nordic recruitment specialists focused on connecting candidates from Sweden, Finland, Norway, and Denmark with businesses from all over the world. Nordic Jobs Worldwide is a fresh company hungry to become the largest Recruitment agency in the Nordic region that specialize in finding talent with specific Nordic languages. Nordic Jobs Worldwide currently holds over 30 years of recruitment experience between all its partners and has already become a valuable recruitment extension to many businesses worldwide. www.nordicjobsworldwide.com Tomorrow is a new day

Vi søker nå personer til en av Europas største banker! Har du et ønske om å skaffe deg internasjonal arbeidserfaring innen bank og finans? Ser du etter en jobb hvor utforinger og mål står høyt på listen? Da har vi kanskje den riktige muligheten for deg! 

Vår kunde
Vår kunde har mer enn 1400 ansatte og er aktiv i 18 forskjellige markeder. De server 45 millioner kunder og jobber med 65 000 kjøpere. Deres visjon er å bli en verdensfavoritt når det kommer til kjøp av produkter og tjenester. Servicesenteret til vår kunde har rundt 300 ansatte og er støtte til deres brukere og interessenter ved å tilby enestående service. Vår kunde har bygget et internasjonalt team, og er nå på utkikk etter dedikerte og ambisiøse kundeservicekonsulenter, som vil bli en del av deres motiverte og hardtarbeidende team.

Desto lettere det blir å kjøpe produkter online, desto mer seller butikkene. Og det blir virkelig ikke lettere enn hos vår kunde. Dette er grunnen til at vår kundes support ekspanderer kraftig, med mer enn 60 000 internasjonale kjøpere å ta vare på.

Betalingsavdelingen er en del av deres service senter avdeling, med det primære mål å levere eksepsjonell service til alle våre kundes nettbutikk partnere ved å bruke deres betalingsservice. Å jobbe på 2. linje support vil bestå av å hele tiden kunne tilby deres kunder og kjøpere en ekstraordinær service ved å besvare deres spørsmål via e-mail og telefon. Ditt daglige arbeid vil bestå av å ta hånd om saker og tekniske utfordringer, betalingsrelaterte spørsmål og tilby våre kunder den informasjonen de trenger for å bruke vår kundes produkter. Vår kunde jobber hardt mot å gi sine kunder en verdensklasse service og hele tiden øke deres. Du vil ha en sentral rolle i vår kundes suksess og ditt arbeid vil ha direkte effekt på deres kunders tilfredshet. 

Stillingen
For å lykkes i denne rollen vil du være svært dedikert og like teamarbeid. Du inspirerer også andre gjennom ditt arbeid og din personlighet. Din eksepsjonelle service er et resultat av ditt harde arbeid og din positivitet og team-spirit! Du er en dreven og utadvendt person som liker å være en del av en organisasjon som jobber effektivt og strukturert mot samme mål. Du er heller ikke redd for nye utfordringer og utvikle deg gjennom å sette mål, både individuelt og i et team. Du vil jobbe mot det norske markedet og vår kunde forventer gode kommunikasjonsevner både i norsk og engelsk. Vår kunde ser helst at du tidligere har jobbet i service bransjen, men dette er ikke et krav. 

Vår kunde tilbyr deg et internasjonalt miljø fylt med smarte og ambisiøse kollegaer. Som en ansatt i en av Sveriges raskest voksende selskaper, vil du ha en viktig rolle ved å ta vår kunde til det neste nivået og enda lenger. Du vil være en del av et internasjonalt team som består av 30 mennesker. 

Vi vet at mangfold i et team er et sterkt team, og ønsker velkommen til alle bakgrunner, erfaringer og alternative identiteter. Vår kundes team inkluderer damer, menn, mødre, fedre, selvlært, skolelært og mennesker fra over hele verden. Bli en del av vår kundes team i dag og søk! 

Vår kunde tilbyr

  • Åpent kontorlandskap
  • Hyggelige kollegaer
  • Arbeidstider mandag – fredag
  • 3000kr i helsefordeler per år
  • Fredags”fika”! 
  • Rabatter på resturanter/hoteller i området
  • Eventer: Kick-off en gang I året med alle ansatte
  • Mulighet for å utvikle seg internt

Er dette den perfekte muligheten for deg? Send din CV til henriette@nordicjobsworldwide.com eller registrer din CV direkte hos www.nordicjobsworldwide.com
For spørsmål rundt stillingen, ring Henriette Husevåg; 46795355
Du kan også se alle våre ledige stillinger på www.nordicjobsworldwide.com

Keywords:

  • Kundeservice
  • 2. linje support

Sector: Bank / Finansielle tjenester

Sector category: Bank / Finans / Forsikring

Alternate sector: Kundesenter

Alternate sector category: Salg / Markedsføring

About this position

Employer Nordic Jobs Worldwide AS
Sveavägen 46
11134
Salary
Place Norway
Title Kundeservicekonsulent
Sector Privat
Employment Fast
Number of positions 3
Webpage http://www.nordicjobsworldwide.com
Deadline 31/01/2018

Apply here

Email*
First name*
Last name*
Phone number*

Company contacts

Firma logo

Sara Löfberg

Recruitment Consultant

sara@nordicjobsworldwide.com

40553794

Firma logo

Henriette Husevåg

Recruitment Consultant

henriette@nordicjobsworldwide.com

46795355